Απόλυτα επιτυχημένο το 2ο Κύπελλο Ερασιτεχνών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

26/07/2023 - 12:51 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2023 - 13:13

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 23 Ιουλίου το 2ο Κύπελλο Ερασιτεχνών επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν αγώνες πινγκ πονγκ, σε συνδιοργάνωση των σωματείων Αρισβαίος Καλλονής και "Γατελούζοι".

2o-kypello-erasitexnon-ping-pong1-2023.jpg (770×455)

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 32 φίλοι του αθλήματος. Νικητής αναδείχθηκε ο Γεωργέλλης κερδίζοντας στον τελικό τον Πασβούρη, ενώ στον μικρό τελικό αγωνίστηκαν οι Μουτζουρέλλης και Γόμος. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρισβαίου.

"Ολοκληρώθηκε επίσημα μια γεμάτη χρονιά υποχρεώσεων για το τμήμα μας. Μέσα στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε ένα μικρό όνειρο.Πέρυσι τέτοιες μέρες στη Καλλονή, στο δικό μας "κλειστό" που με πολύ κόπο η ομάδα του Αρισβαίου συντηρεί, ξεκινήσαμε το θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών.

Τότε λοιπόν είχαμε φανταστεί το επόμενο να γίνει με τη "πολυτέλεια" που θα μας προσφέρει η Μυτιλήνη. Αυτό έγινε σήμερα με τη βοήθεια μίας άλλης παρέας που είναι στα πρώτα της βήματα αναγέννησης του πινγκ πονγκ στη πρωτεύουσα! Δημήτρη Σιβρή....και Γατελούζοι μας βγήκε! Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και εις ανώτερα!Πετυχημένη διοργάνωση...με 32 συμμετοχές και πολύ γλυκό αποτέλεσμα για εμάς!

Υπόθεση Καλλονής ο τελικός και με τη κούπα δικιά μας! Ευχάριστο συναίσθημα, ειδικά όταν συμβαίνει αυτό εκτός έδρας! Γεωργέλλης και Πασβούρης σε ένα πολύ καλό παιχνίδι της δικιά μας σχολής! Μυαλό.... επίθεση και τα μάτια μας πέρα δώθε! Στο μικρό τελικό που ήταν "Μυτιληνιά" υπόθεση Μουτζουρέλης και Γόμος σε ένα παιχνίδι συμβολισμού μίας και δύο γενιές συναντήθηκαν μετά από καιρό σε επίσημο παιχνίδι!

Να σημειωθεί η αξιόλογη επανεμφάνιση του Γόμου στο άθλημα με πλασάρισμα στη τρίτη θέση του βάθρου με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει το πινγκ πονγκ στο νησί με καλές βάσεις για το επόμενο βήμα και με ένα σχεδιασμό που σίγουρα θα δώσει ξανά ευκαιρία στους παλιούς του αθλήματος να επαναδραστηριοποιηθούν αλλά και σε νέους που θέλουν να ασχοληθούν να έχουν δύο ομάδες σε Καλλονή και Μυτιλήνη.

2o-kypello-erasitexnon-ping-pong2-2023.jpg (770×597)

Για εμάς εδώ στη Καλλονή αφού καταφέραμε πέρυσι να γίνουμε μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών-Φίλων με αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.... Καθιερώνοντας το δικό μας εσωτερικό πρωτάθλημα που φέτος θα είναι το τρίτο.... Θα προσπαθήσουμε μετά το περσινό πρώτο βήμα που κάναμε με τη ίδρυση Ακαδημίας για τα παιδιά να το πάμε παρακάτω με την εγγραφή μας στην επίσημη ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ) που θα επιτρέψει σε παιδιά και νέους ,από τη Καλλονή και όλο το νησί, να συμμετέχουν στα Πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από την ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται...Σε αυτό, το ΔΣ της ομάδας ακολουθώντας το πλάνο για την ανάπτυξη όλων των τμημάτων , μας συμπαραστέκεται και είναι αρωγός των προσπαθειών μας! Ας ελπίσουμε ότι σε όλα τα τμήματα της ομάδας ο κόπος των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτά να πιάσει τόπο!

Μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! ιδιωτών, φίλων και μελών της ομάδας αλλά και υπευθύνων του Δήμου ΒΔ Λέσβου.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey