Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ

20/12/2023 - 13:24 Τελευταία τροποποίηση στις 20/12/2023 - 14:27

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των Νήσων Β. Αιγαίου, υπό την εποπτεία της ΠΟΦΕΠΑ (ΠΑΝΕΛ. ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ).

Η 1η φάση περιλαμβάνει τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ενώ η 2η φάση τις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές που θα διεξαχθούν το Μάρτιο του 2024. Το Κύπελλο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των Νήσων Β. Αιγαίου, θα διεξαχθεί το Φεβρουάριο, έπειτα από κλήρωση της Τοπικής Επιτροπής.

Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και το τοπικό Ατομικό πρωτάθλημα υπό την αιγίδα των συλλόγων, ΓΑΤΕΛΟΥΖΟΙ (για το Δ. Μυτιλήνης) με 26 παίκτες, και τον ΑΡΙΣΒΑΙΟ (για το Δ. Δυτικής Λέσβου) με 23 παίκτες. Το Ατομικό πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάϊο του 2024, με τους τελικούς (playoffs) και βραβεύσεις. Στο τέλος θα συναντηθούν και οι νικητές των δύο Περιφερειών, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Λέσβου. 

Τέλος, σημειώνεται ότι το Ατομικό Πρωτάθλημα Μυτιλήνης, θα φέρει την ονομασία «ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΡΕΛΗΣ», προς τιμήν του συνιδρυτή, συμπαίκτη και φίλου Γιάννη, ο οποίος πρόωρα απεβιώσε ξαφνικά, ενώ και οι τελικοί θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τα αποτελέσματα έως τώρα και η βαθμολογία:

 programma-oamdiko-pofepa.jpg (388×705)

vathmologia-oamdiko-pofepa.jpg (681×227)

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey