Χάλκινος ο Στράιχ στην Ελευσίνα!

16/02/2011 - 12:19

Συνεχίζοντας τις πολύ καλές τους εμφανίσεις, οι ποδηλάτες του Άτλαντα Μυτιλήνης, Βουλγαράκης και Στραϊχ, πήραν μέρος την περασμένη Κυριακή στον ποδηλατικό αγώνα συνολικής απόστασης 214 χιλιομέτρων, με διαδρομή Ελευσίνα, Νεμέα, Ελευσίνα.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 184 αθλητές. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω απο δύσκολες καιρικά συνθήκες, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, έριχνε χιονόνερο. Παρά τις αντιξοότητες όνως, ο Στέφανος Στραϊχ ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακός, τερματίζοντας στη 2η θέση της B' Master ειδικής κατηγορίας, ενώ στη γενική κατάταξη βρέθηκε στην 3η θέση, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ίδια κατηγορία, ο Βαγγέλης Βουλγαράκης που συνεχώς βελτιώνει την απόδοση του, τερμάτισε στην 32η θέση, ενώ στη γενική κατάταξη κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 6η θέση. Για την ιστορία, νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Β. Κωσταμούλας (μέλος της Εθνικής ομάδας), με τον Ι. Γεωργόπουλος στη 2η και τον Στράιχ στην 3η θέση.

Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος φετινός, από μια σειρά διοργανώσεων πολλών χιλιομέτρων, που σκοπό έχουν να δώσουν το δικαίωμα στους αθλητές να λάβουν μέρος στο φημισμένο ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας, στη διαδρομή Παρίσι-Μπρεστ, συνολικής απόστασης 1280 χιλιομέτρων και διάρκειας 75-80 ωρών.

Επόμενη διοργάνωση, στην οποία θα πάρουν μέρος οι δύο ποδηλάτες του Άτλαντα Μυτιλήνης, είναι ο αγώνας Ελευσίνα-Ναύπλιο-Ελευσίνα, απόστασης 330 χιλιομέτρων.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το κόστος αυτών των συμμετοχών που είναι αρκετά δαπανηρό (εξοπλισμός, μετακινήσεις κτλ), καλύπτουν εξ' ολοκλήρου οι αθλητές, με τη συμβολή του συλλόγου τους, χωρίς τη βοήθεια κάποιου τοπικού φορέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey