Αγώνας Mountain Bike στην Αγ. Μαρίνα

09/04/2012 - 11:41 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2012 - 13:50

O 1oς φετινός αγώνας Mountain Bike με την υποστήριξη του Lesvos MTB, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου στην Αγία Μαρίνα, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 πμ από το Parking της εκκλησίας στην Αγ. Μαρίνα και η διαδρομή αποτελείται από ασφάλτινο κομμάτι εντός του οικισμού, χωματόδρομο και τρία μονοπάτια.

Λεπτομέρειες της διαδρομής θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες στην ιστοσελίδα του Lesvos MTB, www.lesvosmtb.gr.

Οι κατηγορίες για τους αγωνιζόμενους είναι οι εξής:
- Εφήβων 15-18 (με υπογραφή κηδεμόνα)
- Ανδρών 18-39
- Βετεράνων 40+
- Γυναικών

Οι αγώνες είναι ανοιχτοί για συμμετοχή προς κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ η χρήση προστατευτικού κράνους είναι απαραίτητη.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 20 Απριλίου, τηλεφωνικά στο 6942821287, καθώς και από τις 10:30 πμ έως 11:30 πμ την ημέρα του αγώνα, στην οργανωτική επιτροπή που θα βρίσκεται στο χώρο της εκκίνησης.

Να σημειωθεί, πως το κόστος της συμμετοχής είναι 5€, καθώς επίσης πως οι ανήλικοι πρέπει να φέρουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα lesvosmtb.gr υπάρχει διαθέσιμη για κατέβασμα η υπεύθυνη δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey