Πρώτο διεθνές τουρνουά σκάκι στο Πλωμάρι

04/07/2019 - 14:42

Με την συμμετοχή πολλών ενεργών σκακιστών και την παρουσία προσωπικοτήτων του αθλήματος, μεταξύ των οποίων οι Βασίλης Κοτρωνιάς, γκραν μαιτρ και ο Γιάννης Νικολαϊδης, διοργανώνεται από τις 18 ως τις 25 Ιουλίου, το 1ο Διεθνές Τουρνουά Σκάκι στο Πλωμάρι.

Οι διοργανωτές του ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν, μια από τις αρτιότερες συναντήσεις του Σκάκι, πανελληνίως. Την προσπάθεια των οργανωτών συνδράμουν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, ο Ιππικός Σύλλογος Πλωμαρίου, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες.

Στους νικητές του τουρνουά, στο οποίο λαμβάνουν μέρος και σκακιστές, από την Ρωσία, την Σουηδία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία, θα απονεμηθούν, ειδικοί τίτλοι, συνοδευόμενοι από χρηματικά έπαθλα.

Κατά την διάρκεια των αγώνων και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με την χορωδία και τον χορευτικό όμιλο του Συλλόγου Γυναικών Μόριας, καθώς και αγώνας επίδειξης σκακιστικής δεξιοτεχνίας (simoultane), σε άλλη ημερομηνία, κατά τον οποίο ένας γνωστός σκακιστής, θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα μεγάλο αριθμό αντιπάλων. Και οι δύο εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή πλατεία του Πλωμαρίου.

Δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να υποβάλλονται στους Δημήτρη Λάμπρου (6972659397), Ανέστη Μιχαηλίδη (6972991799) καθώς και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην ειδική φόρμα στο επίσημο site της διοργάνωσης plomarichess.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey