Ασημένιος ο Σαραντινός στην Πετρούπολη!

16/11/2015 - 16:58

Μια ακόμα επιτυχία για το τένις του νησιού μας πανηγύρισε πριν λίγες ημέρες ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, μετά την εντυπωσιακή παρουσία του Στρατή - Γρηγόρη Σαραντινού, σε αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Μυτιληνιός αθλητής έλαβε μέρος στο 4ο Ε3 για αγόρια και κορίτσια 12-16 ετών, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίίδα της Θ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Πετρούπολης.

Ο Μυτιληνιός τενίστας κατόρθωσε να φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης για αγόρια ηλικίας 14 ετών, χάνοντας στις λεπτομέρειες από το Νο1 του κυρίως ταμπλό, Φίλιππο Ζαχιώτη του ΟΑ Περιστερίου με 2-0 σετ (6-3, 6-4). Κατέκτησε έτσι το ασημένιο μετάλλιο, το οποίο είναι το τέταρτο κατά σειρά για τον ίδιο, έχοντας προηγηθεί δυο ασημένια, τα οποία κέρδισε παλαιότερα στην κατηγορία κάτω των 12 ετών, σε Κέρκυρα και Άρτα, αλλά και ένα ακόμα ασημένιο πριν ένα μήνα στα γήπεδα Χαϊδαρίου, στην κατηγορία 14 ετών.

Να σημειωθεί, ότι στο δρόμο προς τον τελικό ο Σαραντινός επικράτησε του Σπηλιωτόπουλου (Νο2 του ταμπλό) από τον ΟΑ Χαϊδαρίου με 2-0 σετ (6-6 [7-4], 6-2) στα ημιτελικά, ενώ στα προημιτελικά είχε προηγηθεί η νίκη του επί του Ντούλη από τον ΟΑ Σαλαμίνας με 2-0 σετ (6-1, 6-1).

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο νεάρό αθλητή, καθώς επίσης και στον προπονητή του στον ΟΑ Λέσβου Δημήτρη Τσακίρη, στην οικογένειά του ασφαλώς που τον στηρίζει στην αθλητική του πορεία, στους καθηγητές του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης (γιατί είναι και εξαίρετος μαθητής), αλλά και σε δύο ξεχωριστές παρουσίες στη διάρκεια των αγώνω του, των πρώην αθλητριών της Εθνικής ομάδας, Τσεκούρα και Μαδένογλου, οι οποίες τον εμψύχωσαν στο δρόμο προς τον τελικό, ώστε για ακόμα μια φορά να ακουστεί η Λέσβος σε μια απονομή τελικού τένις στα γήπεδα των Αθηνών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey