Ελπιδοφόρα παρουσία από Τσεσμετζή

03/05/2016 - 11:52

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, Μαριάνθη Τσεσμετζή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις της κατηγορίας νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Μαραθώνα Αττικής.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια κατάφερε να προκριθεί από τα προκριματικά στην τελική φάση, με δύο νίκες σε αντίστοιχους γύρους. Στη συνεχεία αντιμετώπισε την Μαρία Τσερεγκούνη από τον Α.Σ. Κολέγιο Deree, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-1), εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στις "32" καλύτερες αθλήτριες του ταμπλό.

Στην προσπάθεια της να προκριθεί στη Φάση των "16" αποκλείστηκε από το Νο9 της Πανελλήνιας κατάταξης, Ευαγγελία Κοκκινάκη από τα Χανιά, χάνοντας με 2-0 σετ (6-1, 6-2), ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που δεν αντικατοπτρίζει το αποτέλεσμα. Η Τσεσμετζή εξασφάλισε αρκετούς βαθμούς, που θα τη βοηθήσουν ώστε να βελτιώσει τη θέση της στην Πανελλήνια κατάταξη.

Σε ανακοίνωση του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, ο προπονητής της Δημήτρης Τσακίρης και οι συναθλητές της από την αγωνιστική ομάδα, συγχαίρουν τη Μαριάνθη Τσεσμετζή για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξε για ακόμη μια φορά και της εύχονται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey