Τρεις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

15/04/2023 - 13:48

Τρεις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθήνα και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η Εμμανουέλα Βαγιωνά Νo 8 της Πανελλήνιας κατάταξης, αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ηλιούπολη στην κατηγορία U12 και κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες στο Κυρίως ταμπλό και να πλασαριστεί στα προημιτελικά. Στην προσπάθεια της να μπει στα ημιτελικά έχασε δύσκολα 2-1 σετ αν και  προηγήθηκε 1-0 απέναντι στην Μύθη Ηλιάνα του ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου και νούμερο 5 της πανελλήνιας κατάταξης. Η Βαγιωνά Εμμανουέλα κατάφερε επάξια να υπερασπιστεί την βαθμολογία της καο να διακριθεί ανάμεσα σε 137 κορίτσια που δήλωσαν συμμετοχή.

vagiona-eirini-nansi-tsakiri.jpg (720×681)

Στην μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις ετοιμάζονται όμως να μπουν την επόμενη εβδομάδα και οι αδελφές Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη. Η Ειρήνη βρίσκεται στην τέταρτη θέση της πανελλήνιας κατάταξης στην κατηγορία U16 και η αδερφή της Νάνσυ στο νούμερο 11 στην κατηγορία U14.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Λεσβιακού Τένις, 3 αθλήτριες ρίχνονται στην μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ως seed στο κυρίως Ταμπλό (προνομιούχα θέση τοποθέτησης λόγω υψηλής βαθμολογίας). Να σημειωθε'ι ότι οι συμμετοχές αθλητών σε όλες τις κατηγορίες άγγιξαν τις 1000, ένδειξη της μεγάλης ανάπτυξης του αθλήματος στην χώρα μας.

Η Ειρήνη Τσακίρη θα ξεκινήσει την Πέμπτη 20 Απριλίου τον πρώτο γύρο στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών και η Νάνσυ Τσακίρη την Παρασκευή 21/4 στο κέντρο Αντισφαίρισης στην Ραφήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey