Τρία κύπελλα για τις αδελφές Τσακίρη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις

17/05/2023 - 12:00 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2023 - 12:25

Συνεχίζονται οι μεγάλες, επιτυχίες και διακρίσεις, για τις Μυτιληνιές αθλήτριες του ομίλου αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη.

nans-tsakiri-e1-panelinio.jpg (770×563)

Οι αδελφές Τσακίρη, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή τενιστικη βδομάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 U16 και U14, κερδίζοντας τρία κύπελλα.

eirini-tsakiri-panellinio-e1.jpg (770×490)

Η Τσακίρη Ειρήνη, μετά από 4 διαδοχικές νίκες στο Kυρίως ταμπλό, έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε δύσκολα από την πολύ καλή Κατερίνα Ουσταμπασίδου του Ο.Α. Θεσσαλονίκης 6-2/5-7/6-4, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία U16. Στα διπλά η Μυτιληνιά αθλήτρια με συμπαίκτρια την Μαρία Ηλιοπούλου, κατάφεραν να σημειώσουν 4 νίκες και να κατακτήσουν την πρώτη θέση και το τρόπαιο.

nansi-tsakiri-panellinio-e1.jpg (770×512)

Η Τσακίρη Νάνσυ πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, με φοβερή διάθεση και σωστή διαχείριση, κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά στην κατηγορία U14. Στην προσπάθεια της να μπει στα ημιτελικά, σκόνταψε πάνω στην πολύ καλή Πετσουλα Ευανθία του Ο Α. Γρεβενών και έχασε δύσκολα μετά από σχεδόν τρεις ώρες αγώνα 6-4/5-7/2-6. Στα διπλά η Νάνσυ με συμπαίκτρια την Άνδρα Μαρία του Ο.Α. Αστέρα Θεσσαλονίκης έφτασαν μέχρι τον τελικό, αλλά ηττήθηκαν από τις αθλήτριες Λέκα και Παναγιωτίδου του Ο.Α. Αθηνών και Ο.Α. Θεσσαλονίκης αντίστοιχα,  κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση.

eirini-tsakiri-e1-panellinio.jpg (770×492)

Η μικρή Βαγιωνά Εμμανουέλα, κατάφερε στην κατηγορία της U12 να σημειώσει δύο νίκες στο Κυρίως ταμπλό και να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Στην προσπάθεια της να μπει στα ημιτελικά, ηττήθηκε από την Βολονάκη Κωνσταντίνα του Ο.Α. Αττικός Ήλιος.

nansitsakiri-panellinio-e1_u14.jpg (770×487)

Ο Τεχνικός διευθυντής του Ο.Α. Λέσβου Δημήτρης Τσακίρης Δημήτρης σε δήλωση του αναφέρει: "Ο όμιλος αντισφαίρισης Λέσβου με μεθοδικότητα, σκληρά δουλειά και προγραμματισμό θα συνεχίσει την προσπάθεια στήριξης όλων των αθλητών του που είναι σε αγωνιστικό επίπεδο και προπάντων στα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης με σκοπό την άθληση αλλά και την διάκριση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

e1-panellinio.jpg (770×482)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey