Για 14η χρονιά το Διεθνές τουρνουά Τένις στη Μυτιλήνη

06/09/2023 - 09:46 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2023 - 09:58

Για 14η χρονιά θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη το Διεθνές τουρνουά Τένις, το οποίο συγκεντρώνει αθλητές και αθλήτριες απ' όλο τον κόσμο.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24/9 με τους τελικούς. Το διήμερο 17-18/9 θα διεξαχθούν τα προκριματικά και θα ακολουθήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών κάτω τω 18 οι οποίοι είναι μέλη των εθνικών ομάδων τους, πλησιάζουν τις 100 από 20 χώρες. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος ξανά οι δύο Μυτιληνιές αθλήτριες, Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη. Οι δύο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου θα αγωνιστούν απ' ευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Ας σημειωθεί ότι το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου με συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης, υπό την εποπτεία της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και της Διεθνούς Ομοσπονδίας International Tennis Federation. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου στην Νεάπολη Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey