Αθλητές και αθλήτριες από 24 χώρες στο Διεθνές Τουρνουά Τένις

12/09/2023 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2023 - 11:51

Αθλητές και αθλήτριες από 24 χώρες θα επισκεφτούν για άλλη μια χρονιά τη Λέσβο, για το Διεθνές Τουρνουά Τένις που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου και συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τον Δήμο Μυτιλήνης.

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός που διεξάγεται για 14η συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας με τη συμμετοχή 84 αθλητών και αθλητριών κάτω των 18, οι οποίοι είναι μέλη των εθνικών ομάδων τους, θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 17 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 του μηνός, με τους τελικούς. Το διήμερο 17-18/9 θα διεξαχθούν τα προκριματικά και θα ακολουθήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό.

Το τουρνουά προσέλκυσε ξανά αθλητές και αθλήτριες απ' όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Συγκεκριμένα στη Μυτιλήνη θα ταξιδέψουν για το ITF από Τσεχία, Τουρκία, Ισραήλ, Αγγλία, Κύπρο, Ιαπωνία, Εσθονία, Γαλλία, Σερβία, Ιταλία, Γεωργία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αίγυπτο, Ινδία, Σουηδία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Ρουμανία, Σλοβακία και Συγκαπούρη.

Ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές βρίσκονται και οι αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου Ειρήνη και Νάνσυ Τσακίρη, οι οποίες θα αγωνιστούν απ' ευθείας στο κυρίως ταμπλό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey