Φιλική συνάντηση στο Αϊβαλί

30/04/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 14:08


Στα απέναντι παράλια βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (25/4) ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου για μια φιλική συνάντηση με τη Λέσχη Φίλων Τένις του Αιβαλιού.

Μέσω των αγώνων, δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές του Ο.Α. Λέσβου να αποκομίσουν εμπειρίες, αλλάζοντας παραστάσεις και παίζοντας με αθλητές της γειτονικής χώρας, ενώ παράλληλα δημιούργησαν φιλίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Μυτιλήνη αρχικά και εν συνεχεία στη Σμύρνη.

Ο προπονητής του Ομίλου Δημήτρης Τσακίρης, αφού ανέφερε πως η φιλοξενία ήταν υποδειγματική, επεσήμανε: «Η αρχική σκέψη μας ήταν να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν προς την Αθήνα ή την ηπειρωτική χώρα, οι οποίες είναι κοστοβόρες και δυσβάσταχτες. Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι που ήταν ικανοποιητικό, ήρθαμε σε επαφή με το τένις κλαμπ της Σμύρνης, το οποίο διαθέτει τεράστιο έμψυχο υλικό, με αθλητές επιπέδου που στο μέλλον θα μας ωφελήσουν αγωνιστικά. Κάναμε μια καλή αρχή ως προς τη διοργάνωση των φιλικών συναντήσεων με τη γειτονική χώρα και ευελπιστούμε αυτή να ενισχύσει και τον αθλοτουρισμό της πόλης μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey