Η Λέσβος και στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

29/03/2016 - 14:39

Με αρκετούς συμμετέχοντες και από τη Λέσβο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το μεγαλύτερο και μαζικότερο δρομικό γεγονός της  Άνοιξης,  ο «5ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας». Μια γιορτή, που τιμά τη χαρά της συμμετοχής, αφού περισσότεροι από 17.000 δρομείς δοκίμασαν τις δυνάμεις τους.

Η διαδρομή ήταν δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, περνώντας ανάμεσα από δεκάδες μνημεία και μουσεία, κτίρια ιδιαιτέρου κάλλους, αλλά και έργα τέχνης σε δημόσιο χώρο. Οι δρομείς τερμάτισαν στην πλατεία Συντάγματος, στέλνοντας ένα μήνυμα δύναμης, επισημαίνοντας παράλληλα τη σημασία της συμμετοχής. 

Από τα σωματεία στίβου που ανήκουν στη δύναμη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συμμετείχε ο ΓΣ Αλκαίος Μυτιλήνης, με δύο αθλητές, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Ο Βασίλης Δεμερτζής τερμάτισε στην 59η θέση της γενικής κατάταξης και στην 28η θέση της ανδρών άνω των 28 ετών με επίδοση 1:26.15, ενώ ο Στρατής Βαρταλαμίδης τερμάτισε στην 75η θέση της κατηγορίας ανδρών άνω των 40 ετών με επίδοση 1:42.31. Επίσς, τον Αρισβαίο Καλλονής εκπροσώπησε ο Οδυσσέας Γιαννακέλλης.

Στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας έλαβαν μέρος όμως και ανεξάρτητοι αθλητές, η συμμετοχή και η δυναμική παρουσία των οποίων άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Αχιλλέας Γεωργίου, Ευστράτιος Μουφλουζέλλης, Άγγελος Πάσκος και Δαμιανός Πέτρου συμμετέχουν σταθερά σε διάφορες διοργανώσεις αντοχής – ημιαντοχής, αποδεικνύοντας πως αγαπούν το τρέξιμο και αποτελώντας παράδειγμα για τους νεαρότερους αθλητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey