Όλα έτοιμα για τα "Αρίσβεια 2016"

07/05/2016 - 17:00 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2016 - 16:15

Ήταν 27 Απρίλη 2014, όταν ο 1ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής λάμβανε χώρα στο Λεκανοπέδιο. Πλέον, η διοργάνωση έγινε θεσμός και η Καλλονή είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρίτη χρονιά δεκάδες αθλητές από όλο το νησί, οι οποίοι θα τρέξουν, θα χαρούν και θα απολαύσουν τις διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί!

Ο Ημιμαραθώνιος Καλλονής "Αρίσβεια 2016" περιλαμβάνει πολλές παράλληλες διαδρομές για όλες τις ηλικίες και φυσικά για όλες τις δυνατότητες. Πέραν του αγώνα των 23 χιλιομέτρων, θα υπάρχουν παράλληλες διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, καθώς και μικρότερες για τους λιλιπούτειους λάτρεις του τρεξίματος, ενώ επίσης θα λάβουν μέρος σε ειδική διαδρομή και άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι εγγραφές έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί σε Καλλονή και Μυτιλήνη, με τους διοργανωτές να περιμένουν πλήθος κόσμου είτε για να αγωνιστεί είτε για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Φέτος, θα υπάρχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στο νησί μας! Αναλυτικά, στον πίνακα που ακολουθεί, όλες οι διαδρομές της διοργάνωσης:

Χορηγός επικοινωνίας είναι το "SportLesvos.gr".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey