Ακόμα μια πρωτιά για την Ντενίζ!

27/01/2011 - 12:47

Η Μυτιληνιά Ντενίζ Δημάκη, πρώην αθλήτρια του Άτλαντα Μυτιλήνης και νυν του ΓΑΣ Ιλισού Αθηνών, απέδειξε για ακόμα μια φορά πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες μεγάλων αποστάσεων, κατακτώντας την 1η θέση στον 28ο ετήσιο αγώνα δρόμο, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων, πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Κοσμά.

Η Μυτιληνιά δρομέας αντοχής, που έχει τεράστια εμπειρία και στο τρίαθλο, έχοντας λάβει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετείχαν και τη 10η θέση στη συνολική κατάταξη ανάμεσα σε 1100 αθλητές, άνδρες και γυναίκες. Μια τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς το βαθμό δυσκολίας της διοργάνωσης.

Ο χρόνος της Ντενίζ ήταν 0:37.50, τερματίζοντας σχεδόν 5 λεπτά αργότερα από τον αθλητή Κωνσταντίνο Δρόσο του Παναθηναϊκού που κατέκτησε την 1η θέση. Η διαδρομή ήταν επίπεδη και επίσημα μετρημένη, ενώ οι καιρικές συνθήκες αρκετά ευνοϊκές. Πλέον, άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων  Υγείας Αθηνών, στιος 13 Μαρτίου, αυτή τη φορά σε μια απόσταση 20 χιλιομέτρων στην 38η συνάντηση του θεσμού, ξανά στον Άγιο Κοσμά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey