Ραντεβού (ξανά) στην Πόλη για Ανθούσα!

01/06/2018 - 13:27

Μια ακόμα συμμετοχή στην Εθνική Ελλάδας θα καταγραφεί στον κλασικό αθλητισμό του νησιού μας, αφού η πρωταθλήτρια των μεσαίων αποστάσεων Μαντώ Ανθούσα κλήθηκε στην αποστολή για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18, που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, τρέχοντας στα 1.500μ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Ataturk Olympic Stadium για παίδες και κορασίδες, στις 9 Ιουνίου. Από τη χώρα μας θα λάβουν μέρος 14 αθλητές και 15 αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η πρωταθλήτρια της ΑΕ Λέσβου Καλλονής θα βρεθεί για αγώνες στην Τουρκία. στην ίδια διοργάνωση είχε συμμετάσχει και πέρυσι, ξανά στην Κωνσταντινούπολη, όπου μάλιστα κατέκτησε την 5η θέση στα 1.500μ με επίδοση που αποτελούσε εκείνη τη στιγμή ατομικό της ρεκόρ (4:45.33), το οποίο βέβαια λίγο αργότερα κατέρριψε εκ νέου (4:43.60).

Φέτος, η πρωταθλήτρια από την Καλλονή έχει καλύτερη επίδοση τα 4:38.0, που σημείωσε στο Διασυλλογικό παίδων - κορασίδων, ωστόσο οι πρώτες κούρσες της χρονιάς (Πανελλήνιο Σχολικό - 4:39.99, Διασυλλογικό Α/Γ - 4:46.4) ηταν σίγουρα αναγνωριστικές και μάλιστα στο Σχηματάρι όπου διεξήχθησαν οι σχολικοί αγώνες ταλαιπωρούνταν και από ένα κρυολόγημα.

Καλή επιτυχία Μαντώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey