Στη Λιθουανία η Κελεμένη

07/06/2018 - 13:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/06/2018 - 15:31

Μια ακόμα διεθνή συμμετοχή με το εθνόσημο θα καταγράψει η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, Δέσποινα Κελεμένη, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Διεθνές Μίτινγκ της Λιθουανίας.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ, σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες της χώρας μας θα λάβουν μέρος την Παρασκευή (8/6) στη συγκεκριμένη διοργάνωση, που θεωρείται ως το κορυφαίο βαδιστικό μίτινγκ της Ευρώπης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Άλιτους και η Ελλάδα θα συμμετάσχει με 12μελή αποστολή, στην οποία φιγουράρει και το όνομα της Δέσποινας Κελεμένη, που θα αγωνιστεί στα 5χλμ βάδην.

Παρότι η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού τρέχει από φέτος στα 10.000μ οι ομοσπονδιακοί προπονητές προτίμησαν να κάνει μια κούρσα στο 5άρι, πριν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των επόμενων ημερών, ώστε να λειτουργήσει ως ένα δυνατό, πλην όμως όχι τόσο κουραστικό αγωνιστικό τεστ, εν όψει των σπουδαίων διοργανώσεων που ακολουθούν.

Το βαδιστικό μίτινγκ του Άλιτους συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών αθλητών από διάφορες χώρες, σε μια προσπάθεια να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις και όρια για τα κορυφαία αθλητικά ραντεβού του καλοκαιριού, στόχο που μοιράζεται μαζί τους και η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey