Τετράδα από τη Λέσβο στο 15ο Olympus Marathon

29/06/2018 - 11:48

Το περασμένο Σάββατο (23/6) πραγματοποιήθηκε το 15ο Olympus Marathon, 44,37 χιλιομέτρων, στο βουνό των Θεών. Ένας μοναδικός αγώνας, ενταγμένος στην παγκόσμια σειρά ορεινού τρεξίματος Skyrunning, που προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος κορυφαίων αθλητών στις διοργανώσεις.

Παρόντες από τη Λέσβο αρκετοί αθλητές, που κατάφεραν μάλιστα να τερματίσουν σε αρκετά καλές θέσεις. Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ολοκλήρωσε την απόσταση σε 5 ώρες, καταλαμβάνοντας την 9η θέση και την 3η μεταξύ των Ελλήνων. Ο Θωμάς Ανδρούτσος ήταν 22ος, τερματίζοντας σε 5 ώρες και 26 λεπτά, ενώ ο περσινός πρωταθλητής Λέσβου Δημήτρης Ταράνης πέρασε τον τερματισμό σε 6 ώρες και 30 λεπτά, κατακτώντας την 84η θέση στο σύνολο 780 συμμετεχόντων. Από τον αγώνα αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Χαράλαμπος Ιατρουδέλλης, που τερμάτισε σε 6 ώρες και 37 λεπτά, στην 90οη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι άπαντες οι δρομείς περιμένουν με ανυπομονησία να λάβουν μέρος στους επόμενους αγώνες βουνού στη Λέσβο, το «LAVA TRAIL» στην Ερεσό στις 23 Σεπτεμβρίου και το «LESVOS TRAIL» στο Μόλυβο στις 7 Οκτωβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey