Βράβευση Φιάσκα - Κοντού από ΕΟΕ και Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

14/12/2018 - 16:18

Την ετήσια εκδήλωσή της, όπου θα βραβευτούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες 2018, καθώς και οι προπονητές τους, πραγματοποιεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ, παρουσία μάλιστα και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Ανάμεσά τους η Όλγα Φιάσκα, που στην Αργεντινή ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 5.000μ βάδην, αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γρηγόρης Κοντός. Ένα δίδυμο, που μέσα στο 2018 σάρωσε τα μετάλλια σε όποια διοργάνωση κι αν έλαβε μέρος, δημιουργώντας τεράστιες προσδοκίες για τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια εκδήλωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, όπου βραβεύονται παραδοσιακά οι κορυφαίοι κάθε χρονιάς. Για το 2018, η Όλγα Φιάσκα είχε την τιμή να επιλεγεί μεταξύ των 12 επικρατέστερων γυναικών, που ξεχώρισαν με τια διακρίσεις τους στη διάρκεια της σεζόν. Η Μυτιληνιά βαδίστρια φιγουράρει πλάι σε τεράστιες αθλητικές προσωπικότητες, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος) και Άννα Κορακάκη (σκοποβολή), οι οποίες μάλιστα προκρίθηκαν βάσει της ψηφοφορίας στην τελική τριάδα, μαζί με τις Χριστίνα και Μαρία Κυρίδου από την (κωπηλασία).

Αναμφίβολα, ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά, πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις του κλειστού στίβου με το νέο έτος. Το «SL» δημιούργησε ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ για την Όλγα Φιάσκα, με τίτλο «Βαδίζοντας προς το μέλλον», το οποίο θα προβληθεί σε Live Streaming την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, στις 9 το βράδυ. Συντονιστείτε στο www.sportlesvos.gr και ταξιδέψτε μαζί μας από την Μυτιλήνη ως το Μπουένος Άιρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey