Με στόχο τα μετάλλια στα Τρίκαλα!

21/02/2019 - 16:50 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2019 - 14:33

Συνέχεια στις επίσημες διοργανώσεις του στίβου την Κυριακή, με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου που διεξάγεται στα Τρίκαλα και θα έχει, όπως κάθε χρόνο, σημαντική εκπροσώπηση από τη Λέσβο και στόχο τις υψηλές διακρίσεις.

Ένα από τα μεγάλα φαβορί, με βάση το πώς έχει ξεκινήσει τη φετινή χρονιά αλλά και την εξέλιξη της αγωνιστικής της προετοιμασίας, αποτελεί η Μιχαέλα Φιάσκα της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης που θα συμμετέχει στην κατηγορία των νέων γυναικών. Η πρωταθλήτρια από τα Πάμφιλα έχει κατακτήσει στο παρελθόν τον Πανελλήνιο τίτλο ως κορασίδα στα 3.000μ το 2015, επίσης στα Τρίκαλα. Έκτοτε, μετρά πολύ καλές παρουσίες στην αντίστοιχη διοργάνωση, έχοντας κατακτήσει μια 6η θέση στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο, του Μαρκόπουλου Αττικής, το 2016 στα 4.000μ νεανίδων, αλλά και μια 5η θέση το 2018 στην κατηγορία νέων γυναικών στα 6.000μ στο αθλητικό κέντρο «Σκαμνιές» της Πηγής Τρικάλων.

Πέραν της Μιχαέλας Φιάσκα, ελπίδες για μετάλλιο έχει και η Κασσάνδρα Ντερβίση (φωτό 2) της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, που θα αγωνιστεί στα 3.000μ των κορασίδων με στόχο να ανέβει στο βάθρο. Η προετοιμασία της πηγαίνει εξαιρετικά και θεωρείται δεδομένο, πως θα μπορέσει να τα πάει πολύ καλύτερα από την περσινή 12η θέση στο ίδιο αγώνισμα, διαθέτοντας πλέον όχι μόνο την αγωνιστική εμπειρία αλλά και μια σειρά από πολύ δυνατές προπονήσεις στα πόδια της.

Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης ωστόσο θα εκπροσωπηθεί στα Τρίκαλα και με τέσσερις ακόμα αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα, η Μαρία Βέλλου -που πρόσφατα μεταγράφηκε από τον Αρισβαίο Καλλονής- θα λάβει μέρος στα 4.000μ των νεανίδων, ο Κωνσταντίνος Θεριουδάκης (φωτό 3) θα αγωνιστεί στα 4.000μ των παίδων, ενώ στα 3000μ των κορασίδων θα τρέξουν ακόμη η Μαρία Μπαρέλλη και η Γεωργία Λάγαρη, διεκδικώντας μαζί με την Κασσάνδρα Ντερβίση και ένα καλό πλασάρισμα στο ομαδικό.

Ωστόσο, από πλευράς Λέσβου, εκπροσώπηση θα υπάρχει και από τον Φιλαθλητικό Μυτιλήνης, αφού στα Τρίκαλα θα αγωνιστεί ο Γιώργος Παπαφιλίππου.

Τέλος, πέντε αθλητές και αθλήτριες από την ΑΕ Λήμνου θα συμμετέχουν επίσης στη διοργάνωση. Πρόκειται για την Κατερίνα Μουτζούρη στα 8.000μ των γυναικών, καθώς και τους Δημήτρη Μωϋσή στα 6.000μ εφήβων, Μιχάλη Κολώνα, Σταύρο Πατρωνιά στα 4.000μ των παίδων και Βασιλική Κολώνα στα 3.000μ κορασίδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey