Και με χιόνια και με κρύα, Μιχαέλα είσαι μία!

24/02/2019 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2019 - 16:11

Σε ένα ασυνήθιστο σκηνικό, που λόγω της κακοκαιρίας ανάγκασε αθλητές και αθλήτριες από όλη τη χώρα να αγωνιστούν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος 2019, στη χιονισμένη Πηγή Τρικάλων. Και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για τη Λέσβο  αφού η Μιχαέλα Φιάσκα ανέβηκε στην κορυφή των νέων γυναικών. 

Η επέλαση της «Ωκεανίδας» έντυσε στα λευκά πολλές περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσα τους και το Αθλητικό Κέντρο στις «Σκαμνιές», ωστόσο το χιόνι δεν εμπόδισε την πραγματοποίηση της διοργάνωσης, παρότι δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες.

Η Μιχαέλα Φιάσκα απέδειξε πως είναι μια σπουδαία αθλήτρια παντός καιρού, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 6χλμ των νέων γυναικών με επίδοση 21:25.090, τερματίζοντας μισό ολόκληρο λεπτό μπροστά από τη 2η Κατερίνα Δόβρου (ΑΟ Κύδων Χανίων - 21:55.173) κα επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος μετά το 2014, όταν είχε κατακτήσει τον τίτλο τότε ως κορασίδα. Η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης ήταν συγκλονιστική, κάνοντας τον αγώνα της με απόλυτη συγκέντρωση, σε μια πίστα αρκετά ταλαιπωρημένη μετά από τόσες συμμετοχές, αφού το αγώνισμα της ήταν τελευταίο χρονικά.

Η Φιάσκα επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος, βάζοντας πλώρη για μεγάλα πράγματα το καλοκαίρι, εκεί όπου θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορεί να βρεθεί ξανά σε μια διεθνή διοργάνωση  εκπροσωπώντας το εθνόσημο. 

Να σημειωθεί ότι η εκκίνηση σε κάθε αγώνα, όλων των ηλικιακών κατηγοριών πλην εκείνων των χρονικά τελευταίων στις γυναίκες, δόθηκε υπό συνεχή χιονόπτωση και όπως είναι λογικό, τσουχτερό κρύο. Οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν το Δημοτικό Σχολείο, που βρίσκεται δίπλα στο χώρο διεξαγωγής, ως αίθουσα κλήσης των αθλητών -μετά από απόφαση των ανθρώπων της οργανωτικής επιτροπής- προκειμένου οι συνθήκες αναμονής εκείνων, αλλά και των προπονητών τους, να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από τις υπόλοιπες συμμετοχές αθλητών και αθλητριών, που εκπροσώπησαν τη Λέσβο και τη Λήμνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος 2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey