Με υψηλούς στόχους και προσδοκίες στους "Ζωσιμάδες"

06/05/2019 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 06/05/2019 - 21:36

Πανέτοιμοι είναι όλοι οι μαθητές - αθλητές, που θα εκπροσωπήσουν τα σχολεία της Λέσβου στην τελική φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων, Τετάρτη και Πέμπτη στους "Ζωσιμάδες" των Ιωαννίνων.

Συνολικά 14 αθλητές και αθλήτριες από το νησί μας θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα, με στόχο υψηλές διακρίσεις και γιατί όχι ρεκόρ, που μπορούν να μείνουν στην ιστορία. 

Όλγα Φιάσκα

Ανάμεσά τους η Όλγα Φιάσκα (ΓΕΛ Παμφίλων), που διεκδικεί όχι απλώς την πρωτιά στα 5.000μ βάδην, αλλά και ένα ρεκόρ αγώνων σε Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, που θα ανεβάσει σίγουρα στα ύψη την ψυχολογία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του Άλιτους στη Λιθουανία. Στο ίδιο αγώνισμα λαμβάνουν μέρος επίσης η Μαρία Θεοδοσίου (1ο ΓΕΛ Μυτιλήνης) και η Γκρασιέλα Μασάτι (4ο ΓΕΛ Μυτιλήνης). 

Γκρασιέλα Μασάτι

Στα 200μ θα αγωνιστεί η Κατερίνα Τζινιέρη (ΓΕΛ Άντισσας) με στόχο το βάθρο, ενώ την εμπειρία της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στα 800μ και η Μαντώ Ανθούσα (ΕΠΑΛ Καλλονής). Ιδιαίτερες προσδοκίες υπάρχουν επίσης τόσο για τη Μαρία Κάσσου (1ο ΓΕΛ Μυτιλήνης) στα 1.500μ, η οποία προκρίθηκε με τον καλύτερο χρόνο σε όλη τη χώρα, όσο και για την Κασσάνδρα Ντερβίση (ΓΕΛ Παμφίλων) στα 2.000μ στιπλ, που επίσης φλερτάρει με μια πολύ υψηλή επίδοση.

Κασσάνδρα Ντερβίση

Στα 400μ εμπόδια θα αγωνιστεί η Παναγιώτα Τσαλαβούτη (ΓΕΛ Αντισσας) και στο Ύψος η ταλαντούχα άλτρια Παρασκευή Παπάζογλου (ΓΕΛ Πέτρας).

Κωνσταντίνος Θεριουδάκης

Σε ότι αφορά τα αγόρια, πενταπλή θα είναι η εκπροσώπηση του νησιού μας στη διοργάνωση. Ο Βασίλης Γρηγορίου (3ο ΓΕΛ Μυτιλήνης) θα λάβει μέρος στα 200μ, ο Γιώργος Παπαφιλίππου (ΓΕΛ Πολιχνίτου) στα 1.500μ, ο Κωνσταντίνος Θεριουδάκης (1ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης) στα 3.000μ, ο Στρατής Τζιμής (ΓΕΛ Καλλονής) στα 400μ με εμπόδια και ο Στέλιος Βουγιούκας (Λύκειο Αγρας) στα 10.000μ βάδην. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey