«Απογοητευμένη, αλλά όχι από τον εαυτό μου!»

21/07/2019 - 16:59 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2019 - 17:12

Στενοχωρημένη από την εξέλιξη του τελικού στα 10.000μ βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 στο Μπουρός της Σουηδίας ήταν η Όλγα Φιάσκα, που υποχρεώθηκε σε ποινή χρονικής καθυστέρησης και έμεινε στην 8η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο. 

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης νέων του Μπουένος Άιρες, πέρυσι τον Οκτώβρη, σε μια από καρδιάς τοποθέτηση επεσήμανε:

«Σήμερα ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Boras της Σουηδίας. Αυτή η χρονιά είχε βγει αρκετά δύσκολα, εφόσον είχα τρέξει τον προηγούμενο χρόνο σε μεγάλες διοργανώσεις και αυτές βγήκαν με επιτυχία, πάνω από όλα με την βοήθεια του Θεού, της οικογένειας μου και του προπονητή μου.

Είχα προετοιμαστεί για αυτόν τον αγώνα και είχα αρκετή αυτοπεποίθηση. Πίστευα πολύ στον εαυτό μου ότι θα μπορέσω να μπω στην τελική τριάδα. Τα είχαμε κάνει όλα σωστά, είχαμε κάνει την κατάλληλη προπόνηση, δεν είχε απομείνει τίποτα και όπως έλεγε η γλυκιά μου μητέρα "τώρα είναι όλα θέμα Θεού".

Ξεκίνησα τον αγώνα νιώθοντας καλύτερα από ποτέ. Ήμουν έτοιμη. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα μπορούσα να πάρω και το ασημένιο μετάλλιο. Δυστυχώς οι κριτές με θεώρησαν "άκυρη" και είπαν να με βγάλουν έξω στo pit lane για ένα λεπτό, μαζί με μια ανταγωνίστρια μου από την Τουρκία.

Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Όχι όμως για τον εαυτό μου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα τα παρατήσω και θα συνεχίσω την προσπάθεια μου προς το καλύτερο. Ελπίζω κάποια στιγμή να δικαιωθούν οι κόποι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω συγκεκριμένα την μητέρα μου, χωρίς αυτή δεν θα είχα την ψυχολογική δύναμη που χρειαζόμουν και μου λείπει πάρα πολύ, την αδερφή μου και φυσικά όλη την οικογένεια μου που με στηρίζει πάντα. Τέλος τον προπονητή μου Γρήγορη Κοντό, που μαζί περάσαμε ένα αγώνα ενός χρόνου και θα συνεχίσουμε δυναμικά και για την επόμενη χρονιά. Σε ευχαριστώ πολύ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey