Ασημένια επιστροφή με τεράστια δύναμη ψυχής!

23/02/2020 - 12:48 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2020 - 12:59

Μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού και μάλιστα σε μία διοργάνωση με πολύ υψηλό ανταγωνισμό, η Μιχαέλα Φιάσκα απέδειξε πόσο μεγάλη αθλήτρια είναι, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου κάτω των 23 ετών, στα 6χλμ.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ίδια κατηγορία επέστρεψε δυναμικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ανεβαίνοντας ξανά στο βάθρο των νικητριών, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρότι ενδεχομένως ελάχιστοι να πίστευαν (κυρίως μόνο όσοι γνωρίζουν το πείσμα και τη μαχητικότητά της) ότι μπορεί να καταφέρει να τερματίσει στα μετάλλια, η Μιχαέλα Φιάσκα όχι απλώς πραγματοποίησε μια εξαιρετική κούρσα τακτικά, αλλά διεκδίκησε μέχρι τέλους και την πρωτιά. Αν μάλιστα οι διοργανωτές δεν την μπέρδευαν για αθλήτρια της κατηγορίας γυναικών, που όφειλε να συνεχίσει για 2χλμ ακόμα, θα τερμάτιζε τουλάχιστον 3-4 δευτερόλεπτα νωρίτερα. 

Η επιτυχία της είναι τόσο σπουδαία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την αγωνιστική της απραξία λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού της πέρυσι, ο οποίος την κράτησε για σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο εκτός δράσης.

Με το ασημένιο μετάλλιο η Φιάσκα κρατάει σταθερά τη Λέσβο μεταξύ των κορυφαίων στον ανώμαλο δρόμο και η παρουσία της συνολικά στη συγκεκριμένη διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια, με διαδοχικές επιτυχίες από πολύ μικρή ηλικία, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις επόμενες γενιές, χάρη στο πείσμα, το πάθος για το τρέξιμο και την τεράστια επιμονή της.

Ασημένια πρωταθλήτρια Ελλάδας, λοιπόν. Το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσε να κάνει η Μιχαέλα στον εαυτό της, ανήμερα των γενεθλίων της. Πολύχρονη και πολυπετυχημένη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey