Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της Ηφαιστίας

15/07/2020 - 13:26

Ένα υπέροχο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε για την Ηφαιστία Λήμνου, με τη συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών της στον 4ο Όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 στο στίβο, που συνοδεύτηκε από τρία χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια, αλλά το κυριότερο πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Η Ηφαιστία πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία της σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, όπως είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα σε τέτοιες ηλικίες. Πρωταγωνιστές, αναμφίβολα, οι αθλητές του Γιώργου Χονδρούδη, ο Νίκος Χλαχλάς (2 χρυσά σε σφαιροβολία και δισκοβολία) και η Μαρία Ψυρούκη (1 χρυσό στη σφαιροβολία και 1 χάλκινο στη δισκοβολία), αλλά και ο Άρης Τρυφερής, που κέρδισε το χάλκινο στο ύψος και μάλιστα με ατομικό ρεκόρ 1,60μ, παρότι προπονείται σε γήπεδο που δεν διαθέτει καν στρώμα για το συγκεκριμένο αγώνισμα, παρά μόνο στυλοβάτες (!), οι οποίοι είναι κι από τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το 1990!

Φυσικά, πέρα από τα μετάλλια, εξαιρετική παρουσία είχαν και τα υπόλοιπα κορίτσια του συλλόγου, που παρά το ότι προπονούνται σε συνθετικό χόρτο και χωμάτινα κουλουάρ, πραγματοποιήσαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, η Βιβή Σουσαλή κατέλαβε την 4η θέση στα 5000μ βάδην και η τετράδα της Σκυταλοδρομίας 4x80, αποτελούμενη από τις Αποστολία Λαγού, Αλεξάνδρα Ανίτσου Μαγδαληνή Παπαθανασίου και Μαρία Μαυρουδή κατέκτησαν την 10η θέση ανάμεσα σε πολύ δυνατές ομάδες. 

Αναμφίβολα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές της Ηφαιστίας και συγκεκριμένα στους Γιώργο Χονδρούδη, Βασίλη Λασκαρέλια, Γιώργο Μπιτχαβά και Θανάση (Τάμη) Τσίκοβα, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16.

Σε ανακοίνωσή της η Ηφαιστία Λήμνου επισημαίνει: «Ευχαριστούμε θερμά την κα Βάια Καισάρειου για τη συμμετοχή της στο ταξίδι και την πολύτιμη βοήθεια της. Στο πρόσωπό της ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες των παιδιών τους και τα εμπιστεύονται στο σύλλογο και τους προπονητές μας. Το φαρμακείο της κας Αναστασίας Μακρή στο Κοντοπούλι, για τις μάσκες που μας προσέφεραν για να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά μας κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Τον γιατρό, καρδιολόγο, κ. Νικόλαο Μαρινάκη που κάλυψε ιατρικά την αποστολή μας. 

Τον φίλο, συγχωριανό και χορηγό του τμήματος κ. Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη που ζέστανε με την χορηγία του τα παιδιά μας. Την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και την Τεχνική Σύμβουλο κα Ελένη Μαριγλή για την στήριξη τους. Την οικογένεια Μπούμπουρα που κάλυψε οικονομικά την αποστολή, καθώς και όλους όσοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τις προσπάθειες του τμήματος στίβου. Τέλος, αφιερώνουμε τις επιτυχίες του τμήματος στην μεγάλη απούσα, Μαρία Βέργου, η οποία δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω εξετάσεων στα αγγλικά!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey