Μιχαέλα Φιάσκα: «Σύντομα να ανταμώσουμε στα γήπεδα!»

12/02/2021 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2021 - 21:29

Για τη Μιχαελα Φιάσκα το σημερινό μετάλλιο στα 1.500μ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Και πώς να είναι, όταν η πανδημία έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις προπονήσεις.

Μιλώντας στο «SL», η πρωταθλήτρια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης εξήγησε πως δεν γνώριζε μέχρι την τελευταία στιγμή εάν τελικά θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ. «Έχοντας σε εξέλιξη την εξεταστική, έδινα το τελευταίο μάθημα για το πτυχίο το απόγευμα της Πέμπτης. Οπότε δεν ήταν δυνατόν ούτε καν να προετοιμαστώ κατάλληλα για τα 1.500μ, αφού το βασικό μου αγώνισμα στον κλειστό στίβο είναι τα 3.000μ. Ταξίδεψα αυθημερόν και ουσιαστικά έφτασα στο Στάδιο κατευθείαν από το αεροδρόμιο για να τρέξω στον αγώνα.»

Αναφερόμενη στο πόσο σημαντικό ήταν για εκείνη να μπορέσει να τρέξει στον κλειστό στίβο μετά από καιρό, αφού λόγω τραυματισμού είχε μείνει εκτός την περσινή χρονιά, η Μιχαέλα Φιάσκα πρόσθεσε: «Μετά από δύο χρόνια κατάφερα, και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, όχι μόνο να κατέβω στον κλειστό στίβο αλλά και να κατακτήσω μια θέση στο βάθρο. Όλα αυτά σε ένα αγώνισμα, για το οποίο δεν ήμουν απόλυτα έτοιμη.».

«Όλο αυτό το εγχείρημα έγινε εφικτό χάρη στον κ. Παναγιώτη Τρύφωνα, καθώς επίσης και στον κ. Γιάννη Φουντούκο που είναι ουσιαστικός αρωγός και δάσκαλος. Σε εκείνους λοιπόν αφιερώνω το μετάλλιο μου.», αναφέρει στο «SL» η χάλκινη Πανελληνιονίκης των 1.500μ.

Σχολιάζοντας τις συνθήκες που βιώνουν όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες αυτή την εποχή, κατέληξε: «Οι αγώνες εν καιρώ πανδημίας είναι μοναδικές ευκαιρίες που δεν πρεπει να χάνονται. Παρόλα αυτά η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και θα πρεπει να όλοι μας να προσέχουμε στην καθημερινότητά μας. Ευχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και σύντομα να ανταμώσουμε θεατές και αθλητές στα γήπεδα μετά το τέλος της πανδημιας.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey