Συγχαρητήρια από ΣΕΓΑΣ Λέσβου στην Εθνική ομάδα Βάδην

09/03/2022 - 18:42 Τελευταία τροποποίηση στις 09/03/2022 - 18:51

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην. Αναλυτικά:

To Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει την Εθνική μας Ομάδα, για την καταπληκτική της εμφάνιση και την σπουδαία διάκριση της 2ης θέσης που πέτυχε στα 20χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βάδην Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Ομάν.

Συγχαρητήρια στις: ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΡΙΣΜΠΙΩΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΙΛΤΙΣΑΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΦΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ ΟΛΓΑ ΦΙΑΣΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Πολλά συγχαρητήρια στα σωματεία τους, στους προπονητές τους Ναπολέων Κεφαλόπουλο και Θανάση Δεληγιάννη αλλά και στις οικογένειές τους. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ & ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΩΝ 20ΧΛΜ ΒΑΔΗΝ

-Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - 6η θέση σε χρόνο 1:34.54
-Κυριακή Φιλτισάκου - 11η θέση σε χρόνο 1:38.53
-Χριστίνα Παπαδοπούλου - 13η θέση σε χρόνο 1:40.01
-Όλγα Φιάσκα - 25η θέση σε χρόνο 1:44.54
-Έφη Κουρκουτσάκη - 34η θέση σε χρόνο 1:47.44

Ειδικότερα για τον Κλασικό Αθλητισμό της Λέσβου η επιτυχία της αθλήτριας της ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗΣ Όλγας Φιάσκα, είναι πολύ σπουδαία και είμαστε όλοι περήφανοι που συνεχίζει να γράφει ιστορία πλέον υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Θανάση Δεληγιάννη. Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν και στον κ. Κοντό Γρηγόρη ο οποίος από τα πρώτα της βήματα ανέδειξε το ταλέντο της αφού υπό τις οδηγίες του και την καθοδήγησή του τα προηγούμενα χρόνια, μας πρόσφεραν σπουδαίες διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey