Προέχει η ξεκούραση για την Όλγα Φιάσκα

28/04/2022 - 12:40 Τελευταία τροποποίηση στις 28/04/2022 - 12:58

Υπό άλλες συνθήκες οι μέρες αυτές θα περιελάμβαναν ενταντική προπόνηση για την Όλγα Φιάσκα, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βάδην στα 20χλμ, ωστόσο μετά την περιπέτεια της υγείας της η Μυτιληνιά βαδίστρια επιβάλλεται να πάρει κάποιες ημέρες ξεκούρασης, δίνοντας προτεραιότητα στην ανάρρωσή της.

Η Φιάσκα, που πριν λίγες εβδομάδες κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των εθνικών ομάδων, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία στη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Βάδην, που φιλοξενήθηκε αρχές Απριλίου στη Γλυφάδα, γεγονός που την ανάγκασε να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων. Οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Έτσι, η πρώην πρωταθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού, που γυμνάζεται πλέον με τον Θανάση Δεληγιάννη στη Θεσσαλία, παράλληλα με τις σπουδές της, δεν θα λάβει μέρος στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην των 20χλμ, με την ευχή όλων να επιστρέψει σύντομα -απολύτως υγιής- στο αγαπημένο της βάδην, πανέτοιμη για νέες αγωνιστικές προκλήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey