Η πρόταση της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού για τις κατηγορίες σχεδιασμού του 2023-2024

19/10/2023 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2023 - 12:37

Η Επιτροπή Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας συνεδρίασε την Τετάρτη 18/10, με βασικό θέμα την συγκρότηση των κατηγοριών του σχεδιασμού της νέας χρονιάς.

Η πρόταση της Επιτροπής θα κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, που είναι και εκείνο που θα κληθεί να την επικυρώσει. Σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής στην Διακεκριμένη κατηγορία εντάσσονται πέντε αθλητές και αθλήτριες και στην Α΄ κατηγορία έξι. Συνολικά 61 αθλητές και αθλήτριες των πέντε βασικών κατηγοριών και 104 της κατηγορίας Στήριξης θα βρίσκονται στην ομπρέλα της Ομοσπονδίας και θα έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους αγώνες του 2024.

Η Επιτροπή στη διάρκεια της συνεδρίασης εξέτασε το ενδεχόμενο εισαγωγής στις κατηγορίες σχεδιασμού αθλητών και αθλητριών που έμειναν εκτός, καθώς αντιμετώπισαν στη διάρκεια της σεζόν τραυματισμό και δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο από τα κριτήρια ένταξης. Η κατηγορία στήριξης αφορά σε αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Ανδρών- Γυναικών και Ανδρών- Γυναικών Κ23. Οι προεθνικές Κ20 και Κ18 θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Oι πέντε κατηγορίες σχεδιασμού

Κατηγορία στήριξης

segas.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey