Στην Μελβούρνη το βασικό κομμάτι προετοιμασίας της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

23/10/2023 - 19:25

Στο ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα διασχίσει πολλά χιλιόμετρα. Κυριολεκτικά και…μεταφορικά, αφού πέρα από τα ατελείωτα προπονητικά χιλιόμετρα που απαιτεί η προετοιμασία της, θα χρειαστεί να ανέβει αρκετές φορές σε αεροπλάνο για να βρεθεί στους κατάλληλους προορισμούς.

Η έμπειρη αθλήτρια, “χάλκινη” πριν λίγους μήνες στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης στα 20χλμ. βάδην, όπως και το 2022 έτσι και φέτος θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στην Αυστραλία. Με οδηγό την περσινή εμπειρία ξέρει πολύ καλά τι θα συναντήσει τόσο στο προπονητικό κέντρο της Μελβούρνης, όσο και στα καμπ κατά την παραμονή της εκεί και περιμένει όπως και πέρυσι να αποκομίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η αθλήτρια αναχωρεί για την Αυστραλία την 1η Δεκεμβρίου όπου θα διαμείνει μέχρι και τις 30 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό θα γυμναστεί στο γκρουπ του προπονητή της Μπρεντ Βάλανς μαζί με την “ασημένια” στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης Τζεμίνα Μόνταγκ και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε αγώνες.

Η Ντρισμπιώτη έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς τα 20χλμ. βάδην του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης. Ένα αγώνισμα, που θα γίνει στις 7 Ιουνίου και στο οποίο η αθλήτρια θα κληθεί να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, δύο χρόνια από την επικράτηση της στη διοργάνωση του Μονάχου. Η Ντρισμπιώτη πριν και μετά τη διοργάνωση της Ρώμης θα γυμναστεί σε προπονητικό κέντρο της Ευρώπης και θα περάσει και κάποια διαστήματα στην Ελλάδα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού αποτελούν τον μεγάλο στόχο της Ελληνίδας. Η αθλήτρια έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά εδώ και τρεις εβδομάδες.

segas.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey