Πραγματοποιήθηκε η πρώτη θεσμική συνάντηση για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2024

21/12/2023 - 11:21

Μετά από πρόσκληση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα και του γενικού γραμματέα Γιώργου Γιατρουδάκη πραγματοποιήθηκε (20/12) στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση των θεσμικών φορέων που μετέχουν ως συνδιοργανωτές και εμπλεκόμενοι φορείς στον Αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας. 

Ένας αγώνας που χαρακτηρίζεται όχι απλά ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα, αλλά ως ένα γεγονός εθνικής σημασίας. 

Αρχικά, οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ ευχαριστήσαν όλους τους φορείς για την προσφορά τους και κατόπιν έγινε η αποτίμηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και συζητήθηκε ο επιχειρησιακός σχεδιασμός και οι επόμενες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. 

Αποφασίστηκε να κατατεθούν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί για πρώτη φορά ένα κεντρικό συντονιστικό όργανο όλων των φορέων και ένα manual που θα αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τις μελλοντικές διοργανώσεις του Μαραθωνίου και Ημιμαραθιωνίου, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. 

Τη συνάντηση συντόνισε ο τεχνικός διευθυντής του Μαραθωνίου Δημήτρης Χαλβατζάρας μαζί με τον γενικό συντονιστή του Μαραθωνίου Σωτήρη Κυρανάκο και με την παρουσία του τεχνικού του ΣΕΓΑΣ Νότη Παπούλια της τμηματάρχου αγώνων Γεωργία Σαγιαδινού και της υπεύθυνης εγγραφών των αγώνων Λία Λέκκα

Στην συνάντηση παρεβρέθηκαν οι: Σπύρος Λάσκος (ΕΛ.ΑΣ, επικεφαλής του ΚΕΜ στη ΓΑΔΑ), Νικόλαος Στεφάνου (ΕΛ.ΑΣ), Κυριάκος Δημητρίου (ΕΛ. ΑΣ, διευθυντής τροχαίας), Βαγγέλης Κόκκινος και Θοδωρής Κοτάκης (ΑΣΑΕΔ), Ελευθερία Καλούδη και Βασίλης Γιάνναρης (ΕΚΑΒ), Νίκος Φραντζεσκάκης (Δημοτική Αστυνομία), Μανώλης Παπανικήτας (σκηνοθέτης ΕΡΤ), Αλέξανδρος Σταυρίδης (ΕΜΥ), Δήμητρα Εμμανουήλ (υπεύθυνη ιατρικής υπηρεσίας μαραθωνίου), Ιωάννης Παπακώστας (εκπρόσωπος Περιφέρειας Αττικής), Νίκος Καραγιάννης (Αντιδήμαρχος Μαραθώνα), Γιώργος Τρομπέτας (υπεύθυνος αθλητικών εκδηλώσεων Δήμου Αθηναίων).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey