Αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο Σχολικό

17/05/2012 - 18:38 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2012 - 23:26

Η Μαργαρίτα Ντίνα και η Παναγιώτα Κομνηνού εκπροσώπησαν τη Λέσβο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με αρκετά μεγάλη επιτυχία και καλές επιδόσεις.

Οι δύο αθλήτριες, που εκπροσώπησαν στη συγκεκριμένη διοργάνωση τα σχολεία τους, είχαν να αντιμετωπίσουν αξιόλογες αντιπλαλους στα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος.

Στα 5.000μ βάδην των λυκείων, για αθλήτριες που ανήκουν στην κατηγορία των κορασίδων, η Παναγιώτα Κομνηνού που εκπροσώπησε το Ενιαίο Λύκειο Πέτρας τερμάτισε στην 6η θέση με χρόνο 30:14.23.

Στα 3.000μ η Μαργαρίτα Ντίνα που εκπροσώπησε το Ενιαίο Λύκειο Καλλονής, κατετάγη στη 10η θέση με χρόνο 11:34.80 σε μια κούρσα όπου όλες οι αθλήτριες πάλεψαν για μια καλύτερη θέση και η πρωτιά κρίθηκε στο δευτερόλεπτο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το επίπεδο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ήταν ιδιαίτερα υψηλό και επιβεβαίωση αυτής της άποψης ήταν το γεγονός ότι σημειώθηκε ένα Πανελλήνιο ρεκόρ παίδων και επιτεύχθηκε ένα όριο για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, στη Βαρκελώνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey