Το βιράζ "πλήγωσε" την Κεραμιδά!

23/06/2013 - 17:55 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2013 - 18:16

keramida_grigoria_sliven_balkan1Μεγάλη ατυχία... περίμενε τη Γρηγορία Κεραμιδά στο Γκέιτσχεντ της Μεγάλης Βρετανίας, όπου διεξήχθη το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εθνικών ομάδων, για την κατηγορία Super League, στην οποία συμμετείχε και η Ελλάδα.

Η πρώην αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής εκπροσώπησε τη χώρα μας στα 200μ, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού σε όλη τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των αγώνων έβρεχε καταρρακτωδώς. Η Κεραμιδά τερμάτισε στην 3η θέση της πρώτης σειράς με χρόνο 23.77, που θα αποτελούσε ατομικό της ρεκόρ, αν τελικά οι διοργανωτές δεν την ακύρωναν.

Η πρωταθλήτρια από τη Λέσβο έτρεξε στην 6η διαδρομή, όμως στο βιράζ συνέκλινε περισσότερο από το επιτρεπτό, με αποτέλεσμα να πατήσει ελαφρώς τη γραμμή του πέμπτου διαδρόμου. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά τον τερματισμό και ενώ στην τηλεοπτική κάρτα αναγραφόταν ο χρόνος της Γρηγορίας και το ρεκόρ, οι κριτές ανακοίνωσαν την ακύρωση της Ελληνίδας αθλήτριας.

Χθες, η αθλήτρια από την Καλλονή αποτέλεσε μέρος της ομάδας που έτρεξε στη σκυταλοδρομία 4x100μ, η οποία τερμάτισε στην 11η θέση της συνολικής κατάταξης με 45.17 μαζί με τις συναθλήτριές της Γάτου, Πεσιρίδου και Κοκλώνη. 

Το σίγουρο είναι ότι η Γρηγορία Κεραμιδά, με τη συμμετοχή της στην αποστολή της Ελλάδας για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, πήρε ακόμα περισσότερες εμπειρίες και παρά την ατυχία που είχε στην κούρσα των 200μ, απέδειξε πως δε βρίσκεται τυχαία στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στη χώρα μας στο συγκεκριμένο αγώνισμα, εκπροσωπώντας επάξια το εθνόσημο, αλλά και τη Λέσβο σε τόσο υψηλό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey