Πάει Ντόνετσκ ο Χατζίου

26/06/2013 - 10:15 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2013 - 10:29

Xatziou_Petros_Epi_Konto2Στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, την πατρίδα του "Τσάρου των αιθέρων" Σεργέκι Μπούμπκα, θα βρεθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου, ο Μυτιληνιός άλτης του επί κοντώ Πέτρος Χατζίου.

Ο αθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, έχοντας περάσει φέτος τα 4,90μ τόσο στο διασυλλογικό της Λέσβου, όσο και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων, κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας και θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων.

Αναμφίβολα, η συμμετοχή σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση είναι άκρως σημαντική τόσο για τον ίδιο τον Χατζίου, τον προπονητή του Γρηγόρη Κοντό, το σύλλογό του, αλλά και όλη τη Λέσβου.

Ο ΣΕΓΑΣ γνωστοποίησε σήμερα την λίστα των αθλητών που θα αποτελέσουν την αποστολή για το Ντόνετσκ και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την τελική σύνθεση να ανακοινώνεται και επίσημα μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Λάρισα, όπου και υπάρχει η πιθανότητα να «πιάσουν» τα όρια και άλλοι αθλητές της κατηγορίας.

Παίδες

Κυριάκος Ζώτος (Δισκοβολία), Αλέξης Προδανάς (σφυροβολία), Μπέϊκος Γιάννης (σφυροβολία), Γιάννης Κυριαζής (ακοντισμός), Χατζίου Πέτρος (επί κοντώ), Γιάννης Γιατζιτζόγλου (τριπλούν), Χρήστος Κοτίστας (800μ) Ζαχαρίας Τσαμουδάκης και Στάθης Κελεπούρης (10χλμ Βάδην) – το όριο έχει πετύχει και ο Σάββας Κραβαριώτης. Δηλώθηκαν και οι τρεις αθλητές αλλά λόγω κριτηρίων προηγούνται οι δύο πρώτοι εως την οριστική δήλωση – Βαγγέλης Μυλωνάς (1.500μ), Κώστας Μίγας (2.000μ στιπλ) Δημήτρης Βλάχας (400μ.), Κίλογλου (800μ).

Κορασίδες

Δήμητρα Ζώτου και Ραφαηλία Γρηγοριάδου σφυροβολία. Το όριο έχει πετύχει και η Ιωάννα Βοϊκολάρη. Δηλώθηκαν και οι τρεις αθλήτριες αλλά λόγω κριτηρίων προηγούνται οι δύο πρώτες εως την οριστική δήλωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey