Ξανά στις επάλξεις η Μαργαρίτα Ντίνα

29/06/2013 - 11:06 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2013 - 11:21

Ntina_Margarita_3000m_stipl_2013Ευχάριστα ήταν τα νέα των γιατρών για την΄Μαργαρίτα Ντίνα, η οποία είχε τραυματιστεί προ ημερών στη διάρκεια προπόνησης, πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθθλημα παίδων - κορασίδων στα Τρίκαλα.

Η αθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής, που αγωνίζεται στα 3.000μ στιπλ, είχε χτυπήσει με το γόνατο στο εμπόδιο και η πρώτη διάγνωση των γιατρών έδειξε ράγισμα στην επιγονατίδα. Η Μαργαρίτα έβγαλε και δεύτερη ακτινογραφία λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο ο γιατρός που την εξέτασε δεν είδε κάτι σημαντικό και έτσι αποφασίστηκε να γίνει και μαγνητική τομογραφία, ώστε τα συμπεράσματα να είναι περισσότερο ασφαλή.

Εκεί εντοπίστηκε μόνο ένα αιμάτωμα, που είχε προέλθει από το χτύπημα. Απότελεσμα όλων αυτών ήταν η αθλήτρια να μπει δειλά-δειλά τις προηγούμενες ημέρες ξανά στο γήπεδο για να προπονηθεί και από τη στιγμή που αισθάνεται καλύτερα, θα δοκιμάσει την τύχη της και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων, που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα. Να σημειωθεί, ότι ο τελικός των 3.000μ στιπλ είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 της Κυριακής.

Στην ίδια διοργάνωση θα λάβουν μέρος και ο Πέτρος Χατζίου με την Ιωάννα Λιτσολλάρη από την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης. Στο επι κοντώ, θα πραγματοποιηθεί απ' ευθείας τελικός στις 19:00 της Κυριακής, ενώ στα 100μ οι προκριματικές σειρές θα διεξαχθούν το πρωί του Σαββάτου (10:00) και ο τελικός την Κυριακή (18:45).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey