Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Χατζίου

12/07/2013 - 14:34

Xatziou_pan_larisa_2013Λύγισε από το βάρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Μυτιληνιός άλτης του επί κοντώ Πέτρος Χατζίου, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας στην κατηγορία των παίδων.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού, έμεινα στα 4,70μ σε ένα αγώνισμα που τη φετινή σεζόν είχε πολλαπλές νίκες με 4,90μ σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, όπου έλαβε μέρος. 

Ο Χατζίου ξεκίνησε με επιτυχημένη προσπάθεια στα 4,50μ, πέρασε με τη δεύτερη τα 4,60μ και χρειάστηκε την τρίτη προσπάθεια για να υπερπηδήσει και τα 4.70μ. Στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες στα 4,80μ μένοντας στην 8η θέση του πρώτου γκρουπ και στην 18η θέση στη συνολική κατάταξη, που τον άφησε μοιραία εκτός τελικού.

Το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά υψηλό, ωστόσο το όριο πρόκρισης ήταν 4,85μ, επίδοση που αναμφίβολα ήταν μέσα στις δυνατότητες του Μυτιληνιού πρωταθλητή, ο οποίος πραγματοποιεί φέτος εντωπωσιακή χρονιά, δημιουργώντας προσδοκίες για το μέλλον.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον Πέτρο, όσο και στον προπονητή του, αφού με τη συνολική παρουσία τους φέτος στο Επι Κοντώ, απέδειξαν γιατί η Λέσβος παραδοσιακά έχει μεγάλες επιτυχίες στον κλασικό αθλητισμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey