Καλά πλασαρίσματα για Ντίνα, Γονιδέλλη και Αποστόλου

21/07/2013 - 13:55 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2013 - 14:41

margarita_ntina_arisvaios_6Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών του ΟΑΚΑ, εκτός της Γρηγορίας Κεραμιδά, συμμετείχε χθες και η Μαργαρίτα Ντίνα, εκπροσωπώντας τον Αρισβαίο Καλλονής, καθώς επίσης και οι Μυτιληνιοί Γιώργος Γονιδέλλης και Γιάννης Αποστόλου.

Η Ντίνα έτρεξε στα 3.000μ με φυσικά εμπόδια, έχοντας να αντιμετωπίσει αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας, αφού συμμετείχε ως νεανιδα σε μια κούρσα της κατηγορίας γυναικών. Τερμάτισε στη 10η θέση με χρόνο 12:37.30, αναζητώντας τα πατήματά της μετά τον πρόσφατο τραυματισμό στην επιγονατίδα, που διέκοψε απότομα την προετοιμασία της. Αξίζει να σημειωθεί πως η αθλήτρια του Αρισβαίου έχασε στα τελευταία μέτρα την 8η θέση, σε ένα γκρουπ αθλητριών πολύ έμπειρο. Την πρωτιά κατέκτησε η Μαρία Παρδάλου (Πανελλήνιος) με 10:07.08.

Gonidellis_GS_IraklisΣτη σκυταλοδρομία 4x100μ συμμετείχαν δύο Λέσβιοι αθλητές στις τρεις τελικές σειρές που πραγματοποιήθηκαν. Ο Γιώργος Γονιδέλλης με την ομάδα του Ηρακλή (Γόγολος, Μουράτης, Κιάφας) κατέκτησε την 5η θέση στη συνολική κατάταξη (41.50). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε μάλιστα μόλις για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο, έπειτα από εξαιρετική κούρσα κατά την οποία ο Μυτιληνιός πρωταθλητής πραγατοποίησε πολύ γρήγορο φίνις στο τελευταίο 100άρι.

Ο Γονιδέλλης είχε συμμετάσχει και το πρωί στον προκριματικό των 100μ, όμως πέτυχε χρόνο 10.90 (13η θέση), μένοντας εκτός τελικού.

Apostolou_Giannis_Skytali_4x100Στη 13η θέση των 4x100μ περιορίστηκε ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο έτρεξε ως τέταρτος στη σειρά ο Γιάννης Αποστόλου, τερματίζοντας σε χρόνο 43.46 μαζί με τους συναθλητές του Κοσμίδη, Θανάσουλα και Παπαδάκη. Και ο Αποστόλου έτρεξε το πρωί στον προκριματικό των 100μ, σημειώνοντας χρόνο 10.89, που δεν του επέτρεψε την είσοδο στην τελική οκτάδα.

Σήμερα μπαίνουν στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος η Αγγελική Τσιολακούδη και η Βαρβάρα Ζώχου στον ακοντισμό, αγωνιζόμενες για λογαριασμό της ΕΑ Ρεθυμνιακού, ο Μιχάλης Μερτζανίδης για την ΑΕ Λήμνου στο μήκος, ενώ ο Γιώργος Γονιδέλλης (Ηρακλής) και η Γρηγορία Κεραμιδά (Τρίτων) θα τρέξουν επίσης στο αγώνισμα των 200μ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey