Πρώτη και στα Βαλκάνια η Κεραμιδά!

28/07/2013 - 21:47

Keramida_Panellinio_OAKA_xryso_100m_2013Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη μετάλλια για την πρωταθλήτρια των σπριντ Γρηγορία Κεραμιδά, η χάρη της οποίας έφτασε και έξω από τα αθλητικά σύνορα της χώρας μας.

Η Καλλονιάτισσα αθλήτρια, μετά την εξαιρετική της χθεσινή κούρσα στα 100μ των Βαλκανικών Αγώνων της Βουλγαρίας και το ασημένιο μετάλλιο, κατέκτησε σήμερα το απόγευμα την κορυφή των Βαλκανίων στα 200μ, κερδίζοντας το χρυσό με χρόνο 23.68.

Βέβαια, η επίδοσή της αυτή δεν ήταν ικανή για να τη στείλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, αφού η Γρηγορία έχει καλύτερο φετινό χρόνο τα 23.33 και το χαμηλό όριο της διοργάνωσης είναι 23.30.

Πέρυσι, στην ίδια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, η πρωταθλήτριά μας είχε κατακτήσει ένα ακόμα μετάλλιο, ασημένιο, με τη σκυταλοδρομία 4x100μ, έχοντας τερματίσει στην 4η θέση των 200μ.

Σε κάθε περίπτωση, η Κεραμιδά συγκαταλέγεται πλέον -απόλυτα δικαιολογημένα- στις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας μας και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας πως το μέλλον σίγουρα της ανήκει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey