Κιτρινόμαυρο Αιγαίο! [pics & vid]

02/04/2016 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2016 - 21:42

Κατακίτρινο βάφτηκε το "Οδυσσέας Ελύτης" της Μυτιλήνης κατά την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο νησί για τον αυριανό αγώνα της Super League στον "Ταρλά"!

Εκατοντάδες φίλαθλοι της Ένωσης βρέθηκαν από νωρίς έξω από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου για να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ΑΕΚ, που επισκέπτεται τη Λέσβο για τρίτη φορά συνολικά, αλλά μοναδική για επίσημο ματς πρωταθλήματος. Η πρώτη ήταν το μακρινό 1930, όταν έδωσε φιλικό με αντίπαλο τον ιστορικό Παλλεσβιακό στην αλάνα του "Ταρλά" τότε και η δεύτερη το καλοκαίρι του 1994, όταν ως πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έπαιξε ένα ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά με τον Αιολικό στο ανακαινισμένο Στάδιο Μυτιλήνης, όπου είχε τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας.

Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν... τρελαμένος από νωρίς, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του "δικεφάλου", προσμένοντας την προσγείωση του αεροσκάφους. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, έγινε... χαμός από δεκάδες καπνογόνα, με το που άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα μέλη της αποστολής. Ο Γκουστάβο Πογέτ χειροκροτήθηκε θερμά και έδειχνε απορημένος, από την υποδοχή, ενώ την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης έδιναν... αγώνα για να καταφέρουν να προσεγγίσουν το πούλμαν, που θα τους μετέφερε στο ξενοδοχείο. Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θαυμασμού των φιλάθλων της ΑΕΚ ήταν τη στιγμή που πλησίασε προς το μέρος τους ο Χρήστος Αραβίδης, τον οποίο σήκωσαν στους ώμους τους, με τον αρχηγό της Ένωσης να τραγουδά μαζί τους στο ρυθμό που έδινε το τύμπανο. Την ίδια τύχη είχε και ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που πήγε κι αυτός... σηκωτός στο πούλμαν, χαιρετώντας από ψηλά τους φίλους της Ένωσης. Μέσα από το πούλμαν, οι συμπαίκτες τους τραβούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα φωτογραφίες και βίντεο, κοιτώντας με θαυμασμό τους φίλους της ομάδας, που ετοιμάζουν για αύριο μια "κιτρινόμαυρη" κερκίδα! 

Μετά από αρκετή ώρα και αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν μπροστά από το πούλμαν που θα μετέφερε την αποστολή, οδήγησαν ουσιαστικά την ομάδα στο ξενοδοχείο με μηχανοκίνητη πορεία. Πλήθος αυτοκινήτων ακολουθούσε από πίσω και στο "Ηλιοτρόπιο" έγινε νέος κύκλος αποθέωσης.

Πλέον, το "κιτρινόμαυρο" πάρτι θα μεταφερθεί στους δύο Συνδέσμους της ομάδας στη Μυτιλήνη, όπου γύρω στις 20:30 αναμένεται να βρεθούν και δύο παίκτες της ΑΕΚ για να φωτογραφηθούν με τους φίλους της ομάδας.

Βίντεο από την υποδοχή

Φωτορεπορτάζ από το "Οδυσσέας Ελύτης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey