Mε κόσμο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛΚ

13/12/2013 - 20:27

PAOK_Nea_SmyrniΠαρότι η αρχική απόφασή της Αστυνομίας ήταν να μη μετακινηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛΚ που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στη συνέχεια αυτή ανακλήθηκε και έτσι η μετακίνηση των εκδρομέων θα γίνει κανονικά.

Οι τελευταίες εξελίξεις έφεραν θετικά μηνύματα στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως μόλις η Αστυνομία έκανε γνωστή την οριστική της απόφαση στις δύο ΠΑΕ, υπήρξε μαζική κινητικότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ για να οργανώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκδρομή στην Αθήνα. Η ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει πως περίπου 3.000 φίλοι του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν το ματς από κοντά και γι' αυτό το λόγο άλλωστε, θα υπάρχει ξεχωριστό εκδοτήριο στη Νέα Σμύρνη, ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαροποίησε και τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που αναμένεται να αυξήσουν τις εισπράξεις τους αναλογικά με άλλα ματς, που πραγματοποιήθηκαν φέτος στο ΟΑΚΑ ή το "Κλεάνθης Βικελίδης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey