Διεύρυνε τη διαφορά ο Ταξιάρχης Μανταμάδου

24/02/2015 - 15:03

Ο Ταξιάρχης Μανταμάδου διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Β1 Κατηγορίας, μετά την άνετη νίκη του επί του Αρίωνα Παλαιοκήπου (3-0) στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σκόρερς για τους νικητές, οι Σοφιάνης, Φυντανής και Κλωναρίδης.

Στην 3η θέση του πίνακα σκαρφάλωσε ο Εθνικός Θερμής, ισοβαθμώντας πλέον με τον Αστέρα Ιππείου που πραγματοποίησε το ρεπό του. Ο Εθνικός επιβλήθηκε του Ορφέα (3-0), με γκολ των Κουτσανίτη, Ζαφειρίου και Ταρρού.

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Μακαρέα από την έδρα της Ειρήνης Νέων Κυδωνιών (0-4). Η ομάδα της Άγρας πήρε το τρίποντο με τέρματα που σημείωσαν οι Ψύλλος, Τράγος, Σ. Κουλουδής και Π. Κουλουδής.

Τέλος, ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στα Πάμφιλα ο τοπικός Έφηβος και ο Απόλλων Δαφίων. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, λόγω αποβολής του Μούστα, ωστόσο στο τελευταίο 20λεπτο έμειναν και με 9 παίκτες λόγω απ' ευθείας κόκκινης του Ζαρμπινιού. Πάντως και η ομάδα των Δαφίων τέλειωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, με τον Δουνιά να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β1 Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey