Άνοδος για Αρίωνα Παλαιοκήπου και Ορφέα Κεραμειών!

05/05/2017 - 14:06 Τελευταία τροποποίηση στις 05/05/2017 - 14:38

Μόλις τρεις αγωνιστικές χρειάστηκαν τα Playoffs στη Γ' ΕΠΣ Λέσβου για να αναδείξουν τις δύο ομάδες που θα προβιβαστούν κατηγορία. Ο Αρίων Παλαιοκήπου και ο Ορφέας Κεραμειών επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν, μετατρέποντας το υπόλοιπό της σε τυπική διαδικασία.

Αρίων Παλαιοκήπου-Ορφέας Κεραμειών 1-1 (1-0)

Στο ματς της 3ης Αγωνιστικής, οι δύο πρωτοπόροι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Γήπεδο Παπάδου. Ο Αρίων Παλαιοκήπου προηγήθηκε με γκολ του Γρηγόρη Χριστοδούλου από πολύ νωρίς στο πρώτο μέρος, αλλά ο Ορφέας κατόρθωσε να "κλέψει" το βαθμό στις καθυστερήσεις, με τέρμα που σημείωσε ο Λάμπρος Γιαλαμάς.

Στο άλλο ματς, ο Ταξιάρχης Μανταμάδου πήρε στα χαρτιά τη νίκη με την Άναξο (3-0αα), που έχει παραιτηθεί της διαδικασίας. Πλέον, το μοναδικό ενδιαφέρον των Playoffs έγκειται στην ανάδειξη του πρωταθλητή, της ομάδας δηλαδή που θα κερδίσει τον τίτλο μεταξύ των δύο που ανεβαίνουν στη Β' ΕΠΣ Λέσβου. 

Βαθμολογία

  Playoffs (Θέσεις 1-4) Β. Γκολ
1. Αρίων Παλαιοκήπου 13 8-2
2. Ορφέας Κεραμειών 10 9-1
3. Ταξιάρχης Μανταμάδου 4 4-9
4. Άναξος 1 0-9

*Στη διαδικασία των playoffs ο Αρίων Παλ. ξεκίνησε με +6 βαθμούς, ο Ορφέας Κερ με +3β., η Άναξος με +2β. και ο Ταξιάρχης με +1β.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey