«Καθάρισε» ο Αστέρας Ιππείου!

23/03/2015 - 21:09

Σαφές προβάδισμα για την πρόκρισή τους στον τελικό των μπαράζ ανόδου, για να διεκδικήσουν εκεί τη μία θέση που θα τους οδηγήσει στην Β΄ κατηγορία, απέκτησαν Εθνικός Θερμής και Αστέρας Ιππείου, επικρατώντας αμφότεροι εκτός έδρας στα πρώτα παιχνίδια των διπλών αναμετρήσεών τους, απέναντι στους Απόλλωνα Δαφίων και Αρίονα Παλαιοκήπου αντίστοιχα.

Ο Αστέρας Ιππείου βέβαια μπορεί να θεωρεί δεδομένη την πρόκρισή του από τώρα στον τελικό, καθώς διέλυσε τον Αρίονα Παλαιοκήπου με σκορ 0-4 και για να μείνει εκτός συνέχειας θα πρέπει να γίνει μόνο ένα θαύμα. Προβάδισμα βέβαια για την πρόκριση έχει και ο Εθνικός Θερμής, που λύγισε με 2-3 τον Απόλλωνα Δαφίων σε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στην έδρα του έχει τον πρώτο λόγο να υπερασπιστεί τη μεγάλη νίκη του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ. Αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας για παράδειγμα ή ίδιου σκορ στις διπλές αναμετρήσεις, το προβάδισμα έχουν πάντα οι ομάδες που απέκτησαν πλεονέκτημα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και εν προκειμένω, οι Αστέρας Ιππείου και Εθνικός Θερμής…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey