Πρωτιά για τον Απόλλωνα Δαφίων!

02/11/2015 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2015 - 12:22

Την ήττα του ΑΟ Βασιλικών από τον Ανδρονικά στα Παράκοιλα εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλων Δαφίων, που επικράτησε της Ειρήνης Ν. Κυδωνιών και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στα Παράκοιλα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 χάρη στα γκολ των Κουτλή και Βαχαράκη, με τον Παπαδόπουλο να σημειώνει το 3-0 στην επανάληψη. Ο ΑΟ Βασιλικών πίεσε και κατόρθωσε να μειώσει με γκολ των Σανάι και Αντωνέλλη. Ολοκλήρωσε το ματς όμως με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Παπίρα και Ταξ. Αλεξίου.

Το αποτέλεσμα αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας Δαφίων, συντρίβοντας την Ειρήνη Ν. Κυδωνιών με 5-1, σε νατς που έγινε στο Γήπεδο της Αγίας ΠΑρασκευής. Οι φιλόξενούμενοι έκανα το λάθος να προηγηθούν με γκολ του Γονιδέλλη, όμως ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος από την ομάδα του Λεκανοπεδίου με τον Καραμήτρος να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Μαραγκό να δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα. Με το δεύτερο προσωπικό τοτ τέρμα ο Καραμήτρος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Το 4-1 σημείωσε ο... τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Μιχάλης Βογιατζής, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπάκας.

Στο Ίππείος, ο Ορφέας Κεραμειών επικράτησε του Μακαρέα Άγρας με ένα γκολ του Σαϊτάνη, παίρνοντας το τρίποντο με το ουσιαστικό 1-0, που ήταν και η πρώτη φετινή νίκη για τους γηπεδούχους.

Τέλος, στα Πάμφιλα ο Λάμπρος Γιαλαμάς έκανε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο του Εφήβου Παμφίλων, νικώντας για πρώτη φορά φέτος με σκορ 2-1 τον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Λούπο, όμως ο Έφηβος έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Παπούκα, πηγαίνοντας με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, ο Τουμάνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Χατζηγεωργίου, με τον Παπούκα να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το 2-1! Ο Αρίωνας Παλαιοκήπου είχε την ευκαιρία να πάρει την ισοπαλία στις καθυστερήσεις, όμως ο Καραντώνης αστόχησε σε πέναλτι!

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey