Κορυφή για Βασιλικά, σεφτέ η Ειρήνη!

09/11/2015 - 14:08

Τα Βασιλικά πέρασαν δύσκολα από την έδρα του Ορφέα Κεραμειών με σκορ 1-2, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Γ' Κατηγορία. Ο Γ. Αντωνέλλης άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2 λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν λίγο πριν το τέλος με τον Παρίκο, ο οποίος στις καθυστερήσεις έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ για να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στις Νέες Κυδωνίες, η τοπική Ειρήνη "έσπασε το ρόδι" και πήρε την πρώτη της νίκη έστω και με αυτογκόλ! Το μοναδικό τέρμα προήλθε από εκτέλεση φάουλ και άτσαλο διώξιμο του αμυντικού. Ο Έφηβος είχε δοκάρι με τον Παπούκα και θα μπορούσε αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στον Παλαιόκηπο, ο Μακαρέας ήταν ανώτερος τον τοπικό Αρίωνα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παντ. Κουλουδή, ωστόσο λίγο αργότερα κατάφεραν με τον Ψύλλο να προηγηθούν. Ο Φωτεινός όμως ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα. Οι παίκτες του Τζινιέρη πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με γκολ που σημείωσε ο Β. Κουλουδής. Αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον Καρατσομπανάκη. Τη λύτρωση για την ομάδα της Άγρας χάρισε στις καθυστερήσεις ο Σταύρος Κουλουδής με όμορφο σουτ.

Το ντέρμπι μεταξύ Γερμανού Καραβαγγέλη και Απόλλωνα Δαφίων είναι προγραμματισμένο από την ΕΠΣ Λέσβου να διεξαχθεί στις 21 Νοεμβρίου.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey