Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων Δαφίων!

14/12/2015 - 14:44

Ολοκλήρώθηκε ο Α' Γύρος στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, με τον Απόλλωνα Δαφίων να φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα διαφορά επτά ολόκληρων βαθμών από τους διώκτες του.

Οι πρωτοπόροι δε δυσκολεύτηκαν στην Καλλονή απέναντι στον ΑΟ Βασιλικών, φιλοδωρώντας τον αντίπαλό τους με τέσσερα γκολ στο ντέρμπι κορυφής. Ο Απόλλων Δαφίων έφτασε στο 4-0, ανοίγοντας το σκορ με απ' ευθείας κόρνερ (!) του Πονηρού, για να ακολουθήσει δύο γκολ από τον Καραμήτρο και ένα από τον Κατσαρό. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Ο Ανδρονικάς "σκαρφάλωσε" στη 2η θέση νικώντας μέσα στη Στύψη τον Γερμανό Καραβαγγέλη με 4-1. Ο Μόσχος άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Παρακοίλων, με τον Βαχαράκη να κάνει το 0-2. το ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τσαΐρη. Στη συνέχεια ο Όθωνας έγραψε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ.

Ο Ορφέας Κεραμειών εξασφάλισε τη δεύτερη νίκη του, επικρατώντας της Ειρήνης Νέων Κυδωνιών με 3-0, σε ένα ματς με τρεις κόκκινες κάρτες. Οι φιλοξενούμενοι το ολοκλήρωσαν με 9 παίκτες, λόγω αποβολών των Μαρμαλέκα και Μακαρώνη, ενλώ εκ των γηπεδούχων αποχώρησε πρόωρα για τα αποδυτήρια ο Θεοδώρου. Ο Ορφέας προηγήθηκε με τον Σαϊτάνη και έφτασε στο τελικό 3-0 με γκολ των Παρίκου και Καλαγάνη.

Στο Μεσότοπο, ο Έφηβος Παμφίλων αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μούστα. Ακολούθησε πραγματικό σφυροκόπημα από πλευράς Μεσοτόπου, οι παίκτες του οποίου και συγκεκριμένα οι Πατσανάς, Παπασταματίου, Δρακούλης και Κουλουδής σημάδεψαν τέσσερις φορές τα αντίπαλα δοκάρια!  Δοκάρι είχε και ο Έφηβος σε σουτ του Κομνηνόγλου. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88ο λεπτό με γκολ του Δημήτρη Κουλουδή. Στις καθυστερήσεις Έφηβος πέτυχε γκολ με τον Παπούκα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey