Δύο νίκες και δύο αναβολές!

18/01/2016 - 16:49

Η συνεχής βροχόπτωση δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων, που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν χθες στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής. Συγκεκριμένα αναβλήθηκαν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Απόλλωνα Δαφίων-Έφηβο Παμφίλων και Ανδρονικά Παρακοίλων-Μακαρέα Άγρας.

Στα ματς που ολοκληρώθηκαν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, ο ΑΟ Βασιλικών πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Στύψη επί του Γερμανού Καραβαγγέλη (1-2). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Τσαΐρη μόλις στο 10ο λεπτό και με το υπέρ τους 1-0 πήγαν και στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση με σκόρερ τον Μαλλέτι, που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Αλεξίου με σουτ στο 83ο λεπτό, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στα Παράκοιλα, ο Ανδρονικάς έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 επί του Μακαρέα Άγρας, με γκολ που σημείωσε ο Κουτλής στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη βαθμολογία, Ανδρονικάς και Βασιλικά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως ο Απόλλωνας Δαφίων δεν αγωνίστηκε, περνώντας στην κορυφή του πίνακα με 23 βαθμούς, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια περισσότερα από τον βασικό διεκδικητή του τίτλου.

{Έντυπη έκδοση "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ"}

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey