Και μαθηματικά πρωταθλητής ο Απόλλων Δαφίων!

28/02/2016 - 12:37

Ήταν η καλύτερη ομάδα της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣΛ και το απέδειξε καθολικά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δύο αγωνιστικές πριν τέλος, ο Απόλλων Δαφίων πανηγύρισε και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά και την άνοδο στη Β' Κατηγορία, μετά και την άνετη επικράτησή του με 5-1 επί του Ορφέα Κεραμειών.

Η μεγάλη μάχη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα δοθεί μεταξύ των υπολοίπων διεκδικητών αναφορικά με το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο, που οδηγεί στην ανώτερη κατηγορία. Ο Ανδρονικάς Παρακοίλων πέρασε νικηφόρα έστω και με το ισχνό 0-1 μέσα από την έδρα του Έφηβου Παμφίλων και σκαρφάλωσε έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος την εντός έδρας νίκη του Αρίωνα Παλαιοκήπου επί του ΑΟ Βασιλικών, ο οποίος πλέον απώλεσε το πλεονέκτημα που κατείχε, αφού δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα το ρεπό του. Στην 4η θέση με 26 πόντους έπεσε ο Μακαρέας Άγρας, που πραγματοποίησε το δικό του ρεπό χθες.

Τέλος, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς, η Ειρήνη Νέων Κυδωνίων πήρε μια δίκαιη νίκη επί του Γερμανού Καραβαγγέλη (2-0).

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey