Άνοδος και για Ανδρονικά Παρακοίλων!

21/03/2016 - 15:00

Μια στροφή πριν από το φινάλε της Γ’ Κατηγορίας, ο Ανδρονικάς πήρε το πολυπόθητο προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου, τερματίζοντας στη 2η θέση του πίνακα, εκμεταλλευόμενος το ρεπό του ΑΟ Βασιλικών. Η ομάδα των Παρακοίλων κέρδισε την Ειρήνη Νέων Κυδωνιών με 3-0 σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε θετικά για τους γηπεδούχους στο δεύτερο 45λεπτο. Σκόρερς του Ανδρονικά οι Κουκούλας, Χασάπης και Νικολέλλης. Έχοντας πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τα Βασιλικά (νίκη εντός με 3-2 και ισοπαλία εκτός 3-3), θα πάει την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Γερμανού Καραβαγγέλη για τη δική του φιέστα, μετά από εκείνη του πρωταθλητή Απόλλωνα Δαφίων.

Στην Καλλονή, ο πρωταθλητής της Γ' Κατηγορίας συνέχισε το… σερί του, νικώντας και τον Μακαρέα Άγρας με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπατσανά, ενώ το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Βασίλης Καραμήτρος, που στα 38 του αναδείχθηκε μάλιστα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός πως, πριν από λίγες ημέρες, έγινε για πρώτη φορά πατέρας και μάλιστα διδύμων, ενός γιου και μιας κόρης!

Σπουδαίο ματς έγινε στο Ίππειος, εκεί όπου ο Ορφέας Κεραμειών επικράτησε του Έφηβου Παμφίλων με 4-3. Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Κάσσος και από ένα οι Κούνιας και Λημναίος. Για τους φιλοξενούμενους σκόραρε δύο γκολ ο Πιττός και ένα ο Μούστα.

Πολλά γκολ και στη Στύψη, με τον Γερμανό Καραβαγγέλη να κερδίζει τον Αρίωνα Παλαιοκήπου με σκορ 3-2. Ο Σανταβάς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βασίλογλου πριν την ανάπαυλα και στο ξεκίνημα της επανάληψης πήραν προβάδισμα με τέρμα που σημείωσε ο Καρατζομπανάκης. Στο τελευταίο 5λεπτο όμως, ο Καραβαγγέλης έκανε τεράστια ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Πετριώτη στο 85’ και παίρνοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Τσαΐρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey