Επιστροφή με νίκη για Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας

16/10/2016 - 14:31 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2016 - 20:08

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου, με την αυλαία να ανοίγει στο "Καραπαναγιώτειο" Μόριας και στο Γήπεδο Άντισσας, με τις δύο πρωινές αναμετρήσεις. Ρεπό έχει ο Αρίων Παλαιοκήπου.

1η Αγωνιστική

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Έφηβος Παμφίλων 4-2 (3-0)
Βουλγαρέλλης, Πούλος, Σαρρής - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Επιστροφή με νίκη για τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, που επανήλθε στα δρώμενα του λεσβιακού ποδοσφαίρου, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Έφηβου Παμφίλων με 4-2. Εκπληκτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη, που προηγήθηκε με τη... σέντρα χάρη σε γκολ του νεαρού Βασίλη Κουρασάνη. Στο 10' ο Κάσσος διαμόρφωσε το 2-0 και με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνων, ο Κάσσος και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Έφηβος προσπάθησε να αντιδράσει στην ανάπαυλα, με τον Παναγιώτη Πατσόγλου να ανακατεύει την τράπουλα, περνώντας εκτός ματς τον Στρατή Πατσόγλου, φρεσκάροντας την ομάδα του. Ο Έφηβος μπήκε ξανά στο ματς με δύο μακρινά σουτ των Μούστα και Γιαννάκα, μειωνοντας σε 3-2 και ακολούθως έχασε μοναδικές ευκαιρίες για την ισοφάριση, με πιο χαρακτηριστική του Νίκου Χάφτα. Στο 80' οι γηπεδούχοι πέτυχαν όμως και το 4-2 με κεφαλιά του Κώστα Βερβέρη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, "κλειδώνοντας" την πρώτη τους νίκη.

Ορφέας Άντισσας-Άναξος 0-3 (0-2)
Πατσατζής, Βλουτέλλης, Οικονόμου - Γήπεδο Άντισσας
Παρατηρητής αγώνα: Κατσαμάτσας

Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για την Άναξο, απέναντι στο νεοφώτιστο Ορφέας Άντισσας, που επέστρεψε κι αυτός στις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣ Λέσβου μετά από χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατακτώντας δίκαια το τρίποντο. Το σκορ άνοιξε ο Μιχαλάκης, με τον Σιμενή να κάνει το 0-2 λίγο πριν την ανάπαυλα και τον Ζίμπερ με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 0-3 στην επανάληψη.

Γερμανός Καραβαγγέλης-Ορφέας Κεραμειών 2-2 (1-2)
Κάντας, Φαναρτζής, Οικονόμου - "Καραβαγγέλειο" Γήπεδο Στύψης
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο "Καραβαγγέλειο" της Στύψης, στο ισόπαλο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παντελή Καφετζή, αλλά ο Γερμανός Καραβαγγέλης ισοφάρισε με τον Σανταβά. Η ομάδα των Κεραμειών έκανε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Στήβεν Νικολάεφ. Στην επανάληψη, η ομάδα της Στύψης έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα με γκολ του Κομνηνού, αν και στη φάση έχει ενεργή συμμετοχή και ο Σανταβάς. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού ο Οικονομίδης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παράπονα από τη διαιτησία του Κάντα έχει ο Ορφέας Κεραμειών, ο προπονητής του οποίου Πάρις Καραϊσκάκης αποβλήθηκε, γιατί ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής του Γιαλαμάς φορούσε... γυαλιά ηλίου στον πάγκο και αρνήθηκε να τα βγάλει μετά την υπόδειξη του άρχοντα της αναμέτρησης!  

Μακαρέας Άγρας-Ταξιάρχης Μανταμάδου 1-2 (0-1)
Παράσχου, Βουλγαρέλλης, Καραμπάσης - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Κόβρας

Ήττα του Μακαρέα Άγρας στο Γήπεδο Μεσοτόπου με σκορ 1-2 από τον αξιόμαχο Ταξιάρχη Μανταμάδου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ν. Δρακούλη και Ν. Κουτσοκτώνη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τέρμα που πέτυχε ο Κουλουδής, χωρίς να καταφέρουν όμως να πετύχουν κάτι περισσότερο μέχρι το τέλος του ματς.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey